Szex

A Boden-tavon is lehet swingerezni

Betiltják a szexhajókat, de egy swingerhajó továbbra is működhet.

Hogy lecsillapítsa a Boden-tó hajóin megrendezett szexpartik körüli vitákat, a Boden-tavi Hajózási Vállalat megszigorítja a hajóbérlési és -fuvarozási szerződések feltételeit. A jövőben nem engedélyezettek a kifejezetten szexuális célú rendezvények, valamint az úgynevezett flatrate-bulik, amelyek kifejezetten az alkoholfogyasztásra buzdítják közönségüket, szintén tabuvá válnak.

Petra Pollini, a hajózási vállalat üzletvezetője állítja, a háttérben egyáltalán nem a szexuális intolerancia áll. A folyamatban lévő szerződések érvényesek maradnak, ennek megfelelően az idén még elindul egy swingerhajó a Boden-tavon. Pollini szerint a “Torture Ship”, amelyen június végén 600 extravagáns lakk- és bőrruharajongó bulizott, megfelel a kritériumoknak.

A jövőben a szervezőknek be kell mutatniuk a használati koncepciót, amelyben leírják, milyen rendezvényt terveznek a tavon közlekedő hajón. Szerződés csak akkor születhet, ha egy hasonló rendezvény a szárazföldön is engedélyezhető lenne. A hajók az eddigi gyakorlatnak megfelelően a továbbiakban sem használhatók szélsőséges vallási vagy politikai célokra.

Egyes helyi politikusok azonban erkölcstelennek ítélik a swinger- és más erotikus hajókat. Uli Burchardt, Konstanz főpolgármestere is elutasította a hajózási vállalat flottájának szexuális rendezvényekre történő bérbeadását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top