Szex

18+: A tökéletes orális kényeztetés

Nagyon sokszor hallottuk már, hogy "jaj, de jó ez a csaj, de az orális szexben olyan kis béna". Nos, uraim, el kell hogy mondjam, hogy a nők sem úgy születnek, hogy azonnal képesek mindenféle extra trükkre az orális szexben. Sőt, ha az első élmények kapcsán olyan partnerrel találkoznak, aki nem is segít nekik, akkor elég nehéz lesz megtanulniuk a jó technikát.

Így kérem a férfitársadalmat, hogy ne csak elvárásaik legyenek, hanem segítsék is a hölgyeket, abban, hogy rátaláljanak a helyes technikára. Addig is, amíg ez megvalósul, nézzünk utána annak, mit is szeretnek a férfiak.

A hímvessző simogatása:

Az orális szex egyik kiinduló eleme. A pénisz egy nagyon érzékeny szerv, ezért óvatosan kell vele bánni. Ami nem azt jelenti, hogy erősebb fogás vagy simogatás már nem hajtható végre, de érdemes lassan indítani a játékot.

A pénisz kézzel történő ingerlése többféleképpen történhet. Az egyik a hagyományos módszer szerint a nő kézfeje átöleli a hímvesszőt és fel-le mozgásokat végez.

Másik hatásos módszer, hogy a két tenyerünk közé vesszük a férfiak ékességét, és végezzük a fent említett mozgást. Ilyen esetben egy kicsit lehet a mozgás közben csavargatni is a kezünket, mintha egy ringó csípőt utánoznánk.

Ha a férfi hímvesszőjének a hasához közelebbi felét ingereljük, akkor gyorsabban el tudjuk érni a kielégülést.

0

A tekintet:

Sokan lebecsülik a tekintet erejét, azonban a számos férfi megőrül attól, ha a nő a pénisz kézzel vagy szájjal történő kényeztetése közben a partnere szemébe néz. A legtöbb esetben a férfiak szeretnek dominálni egy szexuális aktus közben. Egy nő, aki térdre ereszkedve pajkosan a párja szemébe néz, még inkább az alárendelt kapcsolatot erősíti, ami csak növeli a férfi szexuális izgalmát. De ne értsük félre az alárendelt helyzetet. Mindenki csak addig menjen bele a játékba, amíg az számára semmiféle lelki sérülést nem okoz.

Mit szeretnek még? A teljes cikket az Inside of love blogon találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top