Szex

18+: 10 dolog, amit nem tudtál a péniszről

Nézzünk szembe a tényekkel! A pénisz nélkül sehol nem lennénk… Nemcsak örömforrás, de az emberi fajfenntartás eszköze is. Freud szerint a nemi szervek még ha nem is a legszebb, de mindenképpen a legfontosabb szervek. Íme, 10 lenyűgöző tény a péniszről.

1. A “pénisz” szó etimológiája

A “pénisz” a latin “farok” szóból származik.

“Pénisz” szót nem fogadták el az angol nyelven a 17. századig. Ezt megelőzően a pénisz helyett a “yard” szót használták.

2. A világ legnagyobb nyilvántartott pénisze…


A legnagyobb merev pénisz, amit valaha orvosilag ellenőriztek, 34,29 cm hosszú és 15,88 cm kerületű volt. Egy amerikai biszexuális férfié. Petyhüdt állapotban sem kicsi: 24,9 cm.
“Amikor találkozom valakivel, nem a szemembe néznek, hanem a nadrágom sasolják – mondja a legnagyobb pénisz tulajdonosa. – Ez egy igazi probléma.”
Vannak pasik, akik szeretnének ekkora problémát maguknak…

3. Az átlagos pénisz mérete

Journal of Sexual Medicine magazin szerint az átlagos amerikai férfi pénisze 14,22 cm hosszú mereven.

18+: 10 dolog, amit nem tudtál a péniszről

4. Ön-élvezet

A becslések szerint az egészséges férfiak közül minden 400-ból 1 elég rugalmas ahhoz, hogy saját magán végezzen orális szexet. Ne kérdezd, hol van ez a statisztika!!!!

5. Egyes babák két farokkal születnek

Diphallia, más néven a pénisz párhuzamossága a jelenség neve, amikor egy gyermek két farokkal születik. Ez egy nagyon ritka betegség, minden 5-6 millió férfi közül egy szenved benne.

A további 5 érdekességet a Lótusz blogon találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top