Szex

B-terv, B-pasi: a nők egy része több vasat tart a tűzben

Sajnos azokat az időket éljük, amikor a holtomiglan-holtodiglan ígérete nem garancia semmire, néhány nő talán pont ezért gondolja úgy, hogy biztos, ami biztos, bebiztosítja magát, a tűzben tart egy második férfit is, aki tárt karokkal várja őt, ha netán rosszra fordulna a helyzet.

A jelenséget egy anonim kutatás is alátámasztja, ezer megkérdezett nő zöme igennel válaszolt a kérdésre – derül ki az OnePoll piackutató cég felméréséből –, de elsősorban a házas nők azok, akik szükségét érzik egy “B-tervnek”. A menekülési útvonal legtöbbször egy régi ismerős, barát, aki mindig is vonzódott a nőhöz. Néhánya megemlítették az exférjet, az expasit, a kollégát vagy egy friss ismertséget, például a konditeremből – ami sok esetben arra is rávilágít, hogy olykor elvarratlan szálak futnak a háttérben, sokan olyan férfiakkal kezdenek újra, akiket nem tudtak elengedni a múltban.

Kíváncsi vagy a statisztikákra? Nézd meg KettősLátás blogon!

B-terv, B-pasi: a nők egy része több vasat tart a tűzben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top