Szex

Szerelem vagy üzlet? Mi kell a nőnek?

Többször hallottam már pasiktól a megjegyzést, hogy ennek vagy annak a lánynak "csak a pénzem kellett". Meg hogy a pénzt nézik a nők, amikor választanak. Nos, ez nem így van. Még ha néha valamennyi igaz is belőle, akkor sem pont így.

Egy nő valóban ideig-óráig félre tudja tenni természetes ösztöneit, és azokat felülírva az egzisztencia alapján dönt. De hosszú távon nem tudja, ezért vagy vége szakad a kapcsolatnak, vagy másképp oldja meg. 
És uraim, épp ez a szerencse. Ha véget ér a kapcsolat, akkor is sokat kaptál, hiszen addig tartott, ameddig, mert te is élvezted, te is kaptál. Ha pedig más úton oldja meg, az azt jelenti, hogy még mindig tudsz adni valamit, amiért melletted van. 
És ezért nem kell megvetni a nőt, nem kell háborogni. Persze felül lehet írni mesterséges társadalmi erkölccsel és önző birtoklási vággyal, de ha elfogadod olyannak, amilyen, akkor mindketten sokkal boldogabbak lesztek. A nőnek ugyanis természetes ösztöne a biztonságra való törekvés. És épp a te érdekedben ilyen. Alapvető számára, hogy gyermekét, gyermekedet gondozza, felnevelje, tanítsa, mindent megadjon neki, amire a boldog gyermekkorhoz szükséget érez. Ezt pedig csak biztonságban teheti meg. Bármennyire is elmaradott gondolkodásnak tűnik, a legtöbb nő erre vágyik, ami persze nem jelenti azt, hogy ne vágyna arra, hogy a világban is megállja a helyét, hogy ne akarna érvényesülni, ne akarna karriert építeni. Persze ha a nők többsége már inkább választja a karriert a család helyett, akkor az a társadalom hanyatlásnak indul. Tehát a nőnek igenis fontos, hogy olyan férfit válasszon, aki mellett biztonságban érezheti magát. Ez az őskorban a nagyobb bunkót jelentette, az ókorban a több katonát, a középkorban a nagyobb földet és erősebb várat, és ma bizony a márkásabb kocsit, a nagyobb házat, a magasabb jövedelmet. Mert bizony jólesik, ha a kedvedért télvíz idején felvett miniszoknyában egy fűtött kocsiülésre tud leülni…

A teljes cikket az Erotitka blogon találjátok!

 Szerelem vagy üzlet? Mi kell a nőnek?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top