Szex

Felmelegített kapcsolat: működhet?

Esélyt. új esélyt adni jó dolog. De biztosan megéri újrakezdeni?

Ha valakinek azt mondjuk, hogy karácsony, akkor biztos, hogy a szeretet, család, szerelem, együttlét és melegség szavak jutnak az eszünkbe. Nem véletlenül… ezt látjuk a reklámokban, a tévében, és ez szól a rádióból is… Ilyenkor talán a legnehezebb az egyedüllét…Sok film szól arról, hogy egyes talán kicsit kétségbeesettebb nők, de most már a férfiak is valamilyen úton-módon megpróbálnak azonnal párt találni.

Felmelegített kapcsolat: működhet?

Erre az egyik legjobb módszer az ex előhúzása a “szekrényből”, vagyis a káposzta felmelegítése. Veszélyes játék. Az, hogy egyszer már véget ért a kapcsolat, nem lehet a véletlen műve. Tehát a szakítás mindig okkal történik. Minden kapcsolat útja problémákkal van kikövezve, hol a gyerek, hol a család, hol a szex… de valami mindig előjön, ez teljesen természetes. Egyes párok ezt megoldják, mások pedig nem. Ilyenkor következik be az elválás, amit az egyik fél általában nehezebben él meg. Elindulnak a szürke hétköznapok, elkezd hiányozni a másik jelenléte, és megtörténik az újbóli kapcsolatfelvétel.

Valóban nem jönnek elő a régi gondok? A teljes cikket az Inside of love blogon találod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top