Szex

18+: “Van, hogy nem áll fel! Na és?”

A férfi általában azonnal összeomlik, ha nem áll a léc. De mit gondol erről egy nő? Tényleg kínosnak találja?

Uraim, tegye fel a kezét az, aki nem járt még úgy, hogy a legnagyobb lelkesedés ellenére sem működött imádott nemi szerve. Igen, tudjuk. Részegek voltatok. Vagy közben rájöttetek, hogy nem akarjátok azt a nőt. Azt is tudjuk, ezek kifogások, és azt is eláruljuk, hogy ez messze nem olyan ciki, ahogy ezt ti gondoljátok.

Különleges képességgel megáldott nő vagyok. Mióta nemi életet élek, állandóan előfordul a kapcsolatok kezdetén, hogy a legvadabb csődört is lenullázom az első hetekben. Nem, nem teszek megjegyzéseket, nem vagyok gonosz, nem vagyok csúnya vagy büdös, és még szőrtelenítek is.

Mégis, amikor az aktusra kerülne a sor, a tapasztalt macsók egyszerűen leblokkolnak. Minden mintaszerűen halad, a legdrámaibb pillanatban aztán lefagynak, és megsemmisülve bizonygatják, hogy nem értik. Hogy eddig soha nem volt ilyen… A rágörcsölés aztán csak rontja a helyzetet.

Volt, olyan partnerem, aki urológushoz futott, más teljes kivizsgálást kért a belgyógyászaton… Folytatás a KettősLátás blogon!

18+:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top