Szex

Indiai nő ilyet még nem csinált

Egy belevaló lány most megmutatta a világnak, mit jelent az, ha egy nő nem veti alá magát mások akaratának.

Amikor a 23 éves indiai lány, Indhuja Pillai rájött, hogy szülei – férjkeresés céljával – feltöltötték profilját egy online társkereső oldalra, nem akart hinni a szemének: “Mi a szar ez? – kérdeztem döbbenten. A szüleim az oldalon feltüntették a nevemet, a foglalkozásomat, a koromat. Csak mert 23 éves informatikai mérnök vagyok, még nem akarok férjhez menni. A profilom azonban pontosan az ellenkezőjét sugallta.”

Átírta házassági önéletrajzát az indiai lány

Indhuja leszedte az adatlapját, és közölte szüleivel, hogy megcsinálja a maga profilját, és azt bátran küldjék el bárkinek, aki van elég bátor ahhoz, hogy megkérje a kezét. Önéletrajza meglehetősen keményre sikerült; nemcsak azt írta bele, hogy szemüveges, és ettől elég dilis a külseje, de nem szeret költekezni, shoppingolni, tévézni és olvasni sem. Nem nőies, tökéletesen alkalmatlan a házasságra, és soha a büdös életben nem hajlandó megnöveszteni a haját.

Átírta házassági önéletrajzát az indiai lány

A bemutatkozása után aztán leírta, milyen férfit keres: az illető, ha lehet, legyen szakállas, aki imád utazni, elég pénzt keres ahhoz, hogy eltartsa magát, és nem utálja a munkáját. Extra pont jár annak, aki utálja a gyerekeket, jó a hangja és lehengerlő a személyisége, egy beszélgetést pedig legalább 30 percig képes legyen fenntartani. A listát ezzel zárta: “Ha úgy érzed, alkalmas vagy, gondold át újra, majd mutasd meg a profilomat a szüleidnek is.”

Alig telt el pár nap, hirdetését felkapta a világháló, Ausztráliától Kanadáig rengetegen bejelentkeztek, Indhuja pedig menthetetlenül a modern indiai nő szimbóluma lett, aki nem fél attól, hogy megváltoztassa az idejétmúlt tradíciókat. Mindez egy időben történt azzal, hogy a csoportosan megerőszakolt nő egyik támadója kijelentette, nem esett volna bántódása az orvostanhallgató lánynak, ha hagyta volna magát megerőszakolni.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top