Szex

18+: Így tökéletesítsd lovaglási technikád!

Feldobnád egy kicsit a lovaglópózt? Íme néhány remek ötlet.

Sok írás taglalta már, hogy a férfiak leginkább arra panaszkodnak, hogy a nők inaktívak az ágyban. A legtöbb szexuális probléma is ebből adódik. A férfiak “komoly” elvárásokkal állnak a nőkkel szemben, legtöbben egy olyan partnert képzelnek az adott nő helyébe, aki pont úgy viselkedik, mint ahogy a pornóban látják. De a szélsőségek nem csak a férfiak oldalán vannak jelen. A másik nemnél is nagy gondok vannak. Ők legtöbbször a másik végletet képviselik, azaz legyünk rajta túl gyorsan és ne kelljen sok mindent csinálni. Legyen elég, ha hanyatt fekszünk és széttesszük a lábunkat. Pedig a szex nem erről szól!

Ez a két álláspont olyan távol van egymástól, hogy esélytelen egy élvezetekben gazdag szeretkezést összehozni belőle. Pedig a szeretkezés és a beteljesülés egyik legszebb pillanata egy párkapcsolatnak, és mi, nők, olyan könnyen tehetünk a férfiak kedvére. 

A klasszikus misszionáriuspóz gyorsan unalmassá válik, így itt az ideje más pózt is “begyakorolni”. A lovaglópóz pedig az egyik legkiválóbb póz arra, ha a nő kézben akarja tartani vagy átvenni az irányítást. 

Lovaglás előre hajolva

A lovaglás nem egy pihentető póz, de nincs jó szex egy kis izzadás nélkül! Mégis, ha fáradt lennél vagy éppen nem vagy jó kondiban, akkor a legegyszerűbb lovaglópóz, amikor ráhajolsz a férfi testére, és csak a csípődet, fenekedet mozgatod. Így nem kell az egész tested súlyát mozgatnod, csak az alsó fertályt elég emelgetned. Mindeközben lehetőség nyílik arra is, hogy a férfi nyakát csókolgasd, nyalogasd vagy éppenséggel a fülébe súgj kedves, mocskos szavakat. Ettől a legtöbb férfi teljesen beizgul és kéjesen vonaglik, hagyva, hogy te irányítsd végig a dolgokat. Az irányításon túl lehetőséged nyílik arra is, hogy megállj, lassíts vagy gyorsíts, ha éppen úgy tartja kedved. 

Lovaglás hátra hajolva

Ha tovább akarod a férfi vágyát fokozni, akkor itt az ideje, hogy felülj és hátra hajolj. Bár ebben a pózban a nők többsége nem tudna elélvezni, mégis felperzselő érzés látni, ahogy a partnerünk gyönyörködik a látványunkban. A melleink ütemesen ringnak, sőt sokszor a férfi nem is bírja megállni, hogy nem vegye őket kezelésbe. Túl a mellek látványán, ha mégis van esélyünk élvezni ezt a pózt, akkor abban nagy segítségünkre lehet a partnerünk, ha az egyik kezével a csiklónkat izgatja. Ha egészen hátra hajolunk, akkor nincs is más lehetősége a férfinak, minthogy kezelésbe vegye azt, ami legközelebb esik most hozzá.

18+: Így tökéletesítsd lovaglási technikád!

 

Hogyan lehet még? Tudd meg az Inside of love blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top