Szex

Stressz és a szex

Előfordul veled is, hogy napokig, akár hetekig eszedbe sem jut a szex? Csak a munkán jár az agyad és képtelen vagy leállni? Persze, néha-néha "megadod magad" a párodnak, de inkább rutinnak tekinted együttléteiteket, mintsem szeretkezésnek. Pedig a jó szex spontán és szenvedélyes, amit szerelmetek hajnalán el sem tudtál volna képzelni máshogy, most mégis itt vagy ebben a tarthatatlan szituációban…

A stresszt korunk betegségének is hívhatnánk, és igen sok pár életét keseríti meg, mivel lefoglalja gondolatainkat, kiszívja energiánkat, és nem válogat a nők és férfiak közt. A vágyunk apadásával egyenesen arányosan növekedhetnek a fejünk felett a felhők, hiszen a szex nem csak örömszerzés egymásnak, hanem ösztön is, hiszen a világ egyik legtermészetesebb dolga, amióta nő és férfi létezik.

Stressz és a szex

Nem szabad elfogadni ezt a természetellenes helyzetet, így vedd fel a kesztyűt és csökkentsd a stresszt, hogy újra kiegyensúlyozott és szenvedélyes kapcsolatban élhess.

Alkalmazhatsz különböző stresszkezelési technikákat, de testmozgással is levezetheted a benned felgyülemlő feszültséged, amiért szerelmed is hálás lesz, hiszen nem rajta csattan az “ostor”. Ez felfrissíti tested, szellemed, ami által fokozódhat benned a szexuális vágy, hiszen tiszta fejjel térsz haza, a gondjaid nélkül.

Különböző eszközökkel is növelheted a benned szunnyadó vágyat, hiszen léteznek olyan gyógynövények, amiket sok-sok éve használnak a szexuális élet fokozására. Létezik egy növény, melynek jótékony hatásait a maja indiánok fedeztek fel. A Turnera diffusa növény leveleiből készítettek főzetet, hogy fokozzák egymás iránti érzékiségüket.

A Cefagil® tabletta homeopátiás készítmény, fő alkotóeleme a Turnera diffusa növény. A Cefagil® fokozza az alhasi keringést és erősíti a nemi aktivitást. A tabletta szedésével a szexuális örömélmény a férfiakban és a nőkben egyaránt fokozódhat.  
Cefagil® hatékonyságát Németországban végzett gyógyszervizsgálatban igazolták. Tudjon meg többet: www.cefagil.hu

 

 

 

 

                                            
A kockázatokról és mellékhatásokról
olvassa el a betegtájékoztatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát, 
gyógyszerészét

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top