Szex

Pörgesd fel a szexuális életedet Himalája-sóval!

A Himalája-só nemcsak szebb, mint asztali rokona, hanem egészségesebb is! Sőt fokozza a libidót!

Azt jó ideje tudjuk, hogy az asztali vagy konyhasó semmilyen egészséges hatással nem bír, és aki teheti, már tengeri sóra váltott. De ha te valami igazán egészséges alternatívát keresel, megtaláltad: méghozzá a Himalája-só formájában.

Megéri himalájai sóra váltani

A Himalája-sóra már csak ránézni is öröm: gyönyörű, kristályos, rózsaszín a külseje. Ezt a fajta sót, a Himalája hegység 250 millió éves barlangjaiban bányásszák, amik a felszín alatt 400-600 méterrel találhatók. Ennek köszönhetően a Himalája-sóhoz nem értek el az iparosodás okozta káros hatások – olyan, mintha visszamennénk az időben, és tiszta, érintetlen tápanyaghoz jutnánk.

A Himalája-sóban ugyanis 84-féle ásványi anyag található, többek között kálium és magnézium is. Ezek pedig könnyen felszívódnak, így különösen ajánlott a fogyasztása sportolóknak, hogy az izzadsággal elvesztett ásványi anyagok visszakerüljenek a szervezetbe, és fennmaradjon a normális egyensúly.

És hogy mire jó még a Himalája-só? Az előnyei szinte végtelenek: segít a normál vércukorszint fenntartásában, a sejteket energiával tölti fel, megelőzi a visszerek, ízületi gyulladások, a köszvény kialakulását, erősíti a csontokat, és segít az izomtömeg optimalizálásában is.

Emellett stresszcsökkentő, alvást segítő, sőt libidófokozó hatása is van!

A felhasználást tekintve ugyanúgy használható, mint az asztali só. Viszont ez a fogyasztott mennyiségre is igaz: bár mellékhatásai egyelőre nem ismertek, ne vigyük túlzásba a sózást, inkább maradjunk egy kisebb, de napi rendszeres adagnál.

Forrás: PositiveMed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top