Szex

Anyaszült meztelenül mutatják meg magukat a francia nők

"Nem akartam, hogy vulgárisak legyenek, hogy szétnyissák a combjaikat, nem akartam, hogy szexuális játékot játszanak. Pont az ellenkezőjét kértem" – egy nő előtt vetkőztek le a francia modellek.

Sonia Sieff francia fotós és rendező négy éven keresztül készítette Les Françaises sorozatát, melynek főszereplői azok a francia nők, akik vállalták, hogy megmutatják magukat meztelenül. A képek Franciaország-szerte készültek, a modellek pedig a fotós barátai, közeli ismerősei. Sorozatának célja, hogy megmutassa, milyen az ízig-vérig francia nő. 

“Néhányuk híres, néhányuk nem, ám valamennyiükben közös, hogy erős karakterek, nagyon különbözőek – és csinálnak, alkotnak valamit. Van, aki mindössze 20 éves, de van, aki a 40-es éveiben jár. Különböző személyiségeket szerettem volna megörökíteni.”

“A képek meztelen portrék. Sok nő jóban van annyira a testével, hogy nem okozott gondot, hogy levegye ruháit, míg másoknak ez volt az első alkalom. Nem akartam, hogy vulgárisak legyenek, hogy szétnyissák a combjaikat, nem akartam, hogy szexuális játékot játszanak. Pont az ellenkezőjét szerettem volna.”

Még több kép a galériában!

Megnézem
Összes kép (1)

via anothermag 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top