Szex

„Jobb anyává tett a szexmunkás élet”

Jobb anyja tud lenni szexmunkásként gyerekének a nő.

A Portlandben élő Elle Stanger sztriptíztáncosként dolgozik, de régebben webkamerás munkákat is vállalt. Szerinte a szexmunkás élet jobb anyává tette őt, mert sokkal empatikusabb azóta a lányával.

A nő változatos munkát tudhat a magáénak.

„Hetente három napot  egy klubban dolgozom, ahol webkamerán keresztül érintkezem a klienseimmel, mellette erotikus történeteket írok, és saját pornót készítünk a társammal, amit el is adunk.”

Stanger szerint nemcsak sokkal empatikusabb, de felelősségtudatosabb anya is, szakmai háttrének köszönhetően. Büszke feminista, aki egyáltalán nem szégyelli munkáját, sőt!

Elle jelenleg a portlandi Lucky Devil Lounge-ban dolgozik, és azt mondja, hogy a sztriptíz számos ügyfelének terápiás forma is.

 „Hat hónap után rájöttem, hogy többet tanulok az emberektől, mint bármely pszichológiai tanulmányt folytatva. Tudom, hogy a munkám gyógyítja az embereket, mert mondják, és látom is. Sok oka van annak, hogy az emberek ilyen helyekre mennek. Nemcsak azért, mert valamiféle izgalmat akarnak, hanem szeretnék, ha meghallgatnák, elismernék, észrevennék őket. Jó páran nem mernek terápiára menni, mert jobban szégyellik azt, mint egy fehérneműs lánynak vallani a problémáikról.

Pár évvel ezelőtt egy női vendégem megkérdezte tőlem, lehet-e, hogy csak üldögélek mellette, és játszom a hajával, ölelgetem, mert másnap lesz az esküvője, és muszáj kicsit megnyugodnia.”

Stanger ezekkel az élményekkel gazdagodva úgy gondolja, sokkal többről szól a munkája, mint a sztriptíztánc vagy a szex. Ugyanúgy teret kap benne az empátia, a lélek gyógyítása és a törődés, amit aztán hazavisz, és maximálisan átad kislányának.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top