Szex

Ennyit randiznak a párok az első szex előtt

Egy új tanulmány alapján lejárt a 3 randis szabály ideje, a párok ugyanis többet várnak az első ágyba bújással, mint azelőtt.

Egy új amerikai tanulmány szerint a várakozás szexi. A 2000 felnőttön végzett kutatás szerint manapság a párok többet is hajlandók várni az első szexszel, mint korábban.

Forrás: Thinkstock

Forrás: Thinkstock

Míg egy időben a 3 randis szabály dívott, ma átlagosan a nyolcadik találka után kerül sor az első együttlétre – derül ki az eredményekből. A férfiak ugyanakkor már előbb is vevők lennének a szeretkezésre: ők az ötödik randi után simán bevetésre indulnának, míg a nők inkább várnának a kilencedik randevúig.

Természetesen előfordul, hogy valaki már az első randin a rajtvonalhoz ér, ám azzal, hogy ez rendben van, csak a férfiak 9 százaléka ért egyet. Ami meglepő, hogy a megkérdezettek jelentős része még az első csókot sem tartja első randis programnak, erre inkább csak a második találkozón kerül sor.

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top