Szex

Pajzán répákat árult a Tesco

Az egyiknek még mini „himbilimbije” is volt. Pironkodott a háziasszony, amikor a kezébe kerültek.

Sárgarépát rendelt az online Tescótól házhozszállítással Jen Scott a vasárnapi családi ebédhez, ám szexuális töltetű zöldségeket kapott. Az angliai Leeds-ben élő 35 éves nő teljesen elpirult, amikor észrevette, hogy a diszkontáruházlánc zöldséges részlegéből pucér női és férfilábakra hasonlító répákat kapott, mindkettőn jól kivehető „nemi szervekkel”. A „férfi répán” tökéletesen kirajzolódott egy mini „fütykös”.

Jen azonnal hívta a férjét, Christ, hogy megmutassa neki, milyen pajzán zöldségeket küldtek neki a Tescóból. Párja is jót derült, amikor meglátta, és azt javasolta nejének, hogy azokat ne pucolják bele a vasárnapi ebédbe, inkább tegyék félre és mutassák meg a barátaiknak. Hadd nevessenek ők is egy jót.


Egyébként az ominózus répák az üzletlánc „Tökéletesen tökéletlen” termékkínálatának a részei. Mint arról korábban beszámoltunk, a Tesco szépséghibás gyümölcsökkel, zöldségekkel küzd az élelmiszer-pazarlás ellen.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top