Szex

Izgató szexvideó mutatja meg az orgazmushoz vezető pillanatokat

Ez a kisfilm nemcsak felizgat, de érzelmeket és gondolatokat is elindít – és semmi köze nincs a pornóhoz.

Will Hoffman és Julius Metoyer rendezők sokáig kutatták, hogy a filmekben miképp jelenítik meg a szexet, és egyáltalán nem szerették azt, amit találtak. Szerintük a legtöbb felvételből pont a lényeg, a valósághű ábrázolás hiányzik. Erotikus kisfilmjük ötletét is ez adta, olyan videót akartak készíteni, amely nem téveszti meg a nézőt, a hétköznapok emberének szerelmeskedését és extázisát mutatja meg. 

“Olyan filmet akartunk készíteni, ami nem a szex bámulásáról szól, hanem emlékeket ébreszt a nézőben, eszébe juttatja, milyen érzés az, amikor érzelmileg teljesen megadja magát partnerének; felidézi azt a pillanatot, amikor minden előítéletet és bizonytalanságot elenged, és teljesen átadja magát az ösztöneinek és a vágynak” – nyilatkozták a rendezők. LOVER című kisfilmjükben olyan párok szerepelnek, akik vállalták, hogy színlelés és színészkedés nélkül mutatják meg, hogyan ölelik egymást. 

“A pornó a filmezés egy módja, ami explicit képkockáknál nem akar többet. Tudjuk, hogy nagy rá a kereslet, az emberek szeretik is, a szex pornográf megjelenítése mégis mocskos dologként láttatja a szexualitást. Persze ha egy rendező célja annyi, hogy »felhúzzon«, akkor készítsen pornót, de ha gondolatokat és érzelmeket is ki szeretne váltani a nézőből, akkor más úton kell járnia.”

via nowness 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top