nlc.hu
Szex

Ilyen egy profi szexjáték-tesztelő munkája

A profi szexjáték-tesztelő elárulta, milyen a munkája

Egy nő több mint 30 éve tesztel szexuális segédeszközöket, most elmondta, milyen nap mint nap ezt csinálni.

Egy szexuális segédeszközöket tesztelő profi elárulta, hogy a munkája egyáltalán nem olyan csodálatos, mint ahogy sokan gondolják. Az amerikai Edwina Caito több mint 30 éve tesztel szexjátékokat, de annak idején puszta kényszerűségből vágott bele a munkába, hogy el tudja tartani a gyerekeit.

„Egyedülálló anya voltam két gyerekekkel, és az egyikük életveszélyes betegségben szenvedett” – mondta Caito a LADbible-nek. Az egyik hétvégén, amikor a gyerekek az apjuknál voltak, a nő részt vett egy szexjáték-partin. Ott ismerkedett meg egy szexuális segédeszközöket forgalmazó cég vezetőjével, aki azt mondta neki, hogy nagyszerű értékesítő lenne belőle, és a munkát hétvégén is csinálhatná, amikor a gyerekei nincsenek nála. A barátai úgy gondolták, hogy nagyon jó lenne benne, ezért összedobták neki a pénzt az induló csomagra.

Edwina ma már tartalomkészítési vezető a Bedbible.com című blognál, ahol mindenféle szexuális eszközökról írnak teszteket. Annak ellenére, hogy szereti, amit csinál, nagyon komolyan veszi a munkáját.

„Bár izgatott vagyok, amikor egy új játék érkezik a postaládámba, nem úgy gondolok erre, hogy »Végre! Ma maszturbálhatok!«” – mondta Edwina, aki azt szeretné, hogy az olvasók minden információt megkapjanak egy megalapozott vásárláshoz.

Szexjátékok egy szatyorban

A szexjáték-tesztelő komolyan veszi a munkáját (Fotó: Unsplash/Dainis Graveris)

Amikor postán megkap egy szexuális segédeszközt, elkezdi értékelni: figyel a csomagolásra – plusz pont, ha nincs meztelenkedés a dobozon –, van-e tároló az eszközhöz, ha elektromos, mennyi ideig bírja az akksi és mennyi idő feltölteni, mennyire kellemes a termék tapintása, mennyire hangos, mennyire erős a motorja. Aztán természetesen ki is próbálja a szexjátékot, leírja, hogyan működött, milyen érzés volt használni, és milyen erős orgazmust okozott neki. Végül összegzi a véleményét, fotókat és videókat készít, és megmondja, tetszett-e neki az eszköz. Azt mindig kihangsúlyozza, hogy minden test más és más, valakinek erősebb rezgésekre van szüksége, másnak lágyabbakra.

Edwina tisztázta azt is, hogy három nagy tévhit van a szexjátékokkal kapcsolatban. Az egyik, hogy csak fiatal, vad pároknak valók, a másik, hogy azok használják, akik nem tudnak másokkal lefeküdni. A harmadik tévhit szerint a szexuális segédeszközök vad, őrült fétisekkel rendelkező perverzeknek valók, bár utóbbi Edwina szerint néha igaz lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top