Szex

6 tipp, hogyan legyél kívánatos a pasidnak

Gyakran elfelejtjük, hogy a kapcsolatokkal törődni kell. Nem elég megszerezni a férfit, évek múlva meg is kell tartani. Hat tipp, hogy ne szürküljön el a tartós párkapcsolat.

1. Éreztesd vele, hogy jó pasi!

Olykor a férfi és a nő közötti különbség csekély. A nőknek szükségük van arra, hogy minden pillanatban éreztessék velük: csinosak, kívánatosak és szexisek. A férfiakkal sincs ez másként. A pasik is főnyereménynek szeretnék magukat érezni, olyan férfinak, akitől beindulnak a nők, aki a legjobb kan a vidéken. És ha otthon nem kapják meg a visszajelzést erőteljes és lehengerlő férfiasságukat illetően, körülnéznek a vadászmezőn. A férfiak ugyanolyan hiúk, ha nem hiúbbak, mint a nők. Szükségük van az elismerésre, de amíg a csajok megelégednek egy-egy bókkal, a pasik inkább erotikától fűtött valóságot remélnek. A férfiak szenvedélyére (akárcsak a nőkére) igen fokozóan hat, ha azt érzik, hogy párjuk majd megőrül értük.

 

2. Valami más, valami meglepő – új pózok az ágyban

Bármennyire is jól működik a szex a megszokott pózban (és megszokott napokon), hosszú távon minden unalmassá válik. A pasik szeretik a változatosságot, szeretik, ha valami új, szokatlan és érdekes történik velük az ágyban. Ha pedig ez a dolog rettentően buja is, akkor azonnal a földi mennyországban érzik magukat. Kár lenne tagadni, hogy mi, nők szintén erre vágyunk, viszont ha csak várakozunk, hogy a másikat fejbe csapja az isteni szikra, akkor vesztettünk. Ráadásul a pasiknak bejön, ha egy nő kreatív és vállalkozó kedvű az ágyban.

3. Ne szapuld a pasidat!

A tartós kapcsolat hátránya, hogy nemcsak a randizó és tökéletesnek látszó pasiból kaptál ízelítőt, hanem a reggel mogorván ébredőből, a zoknit a szennyestartó mellé dobóból, az évfordulókat és névnapokat elfelejtőből és az estéket a gépe előtt töltő pasiból is. Egy idő után minden nőnél betelik a pohár, és másmilyen pasit szeretne, mint ami jutott neki. Ha nem is mindent, de egy-két dolgot megváltoztatna rajta. A pasik viszont nem változnak, vagy csak nagyon ritkán. Életed párja akkor sem fog gyökeresen megváltozni, ha hibáit mindennap az orra alá dörgölöd, és akkor sem, ha az anyukájának vagy a legjobb haverjának panaszkodsz róla. Senki sem szereti rossz embernek érezni magát. A pasid sem. Piszlicsáré dolgokon kár pörögni, csak elrontja a kapcsolatot. Vedd úgy, hogy minden nő lenyel valamit a pasijától, és különben is, te sem vagy tökéletes.

Nagyobb dolgokat viszont meg kell beszélni. Nem morogni, durcáskodni meg másnak panaszkodni, hanem leülni, az érintettel megbeszélni, majd ismét leülni, és újra megbeszélni. Években mérhető, mire a pasid változtathat szokásain, légy türelmes vele. Soha ne feledd, ha sokat morgolódsz a pasiddal, elveszti önbizalmát, és ezzel együtt kapcsolatotok is lejtőre kerül.

4. Legyen saját életed!

A 21. század feladta a leckét a nőknek – több szerepben kell tökéletes teljesítményt nyújtani, és egy nap csak 24 órából áll. Általában a saját magunkra fordított időt töltjük alvással, igaz, a szemünk alatt mégiscsak karikák sötétednek. Azonban bármennyire is nemes az önfeláldozás, hosszú távon semmi jóra sem vezet. Mert mi lenne, ha a pasid lelépne? Csak tegyük fel, és játsszunk el ezzel a kellemetlen gondolattal. Mi maradna akkor az életből? Igenis szükség van saját életre, saját gondolatokra, saját vágyakra. Ahhoz, hogy érdekes maradj a párodnak, nem szürkülhetsz bele a hétköznapi gondokba. A pasik szeretik a hűséges, rendes feleségeket, de igazán a tüzes, szellemes nőkért lelkesednek.

5. Érdekeljen, ami őt érdekli

Az egymással élni gyakran azt jelenti, hogy egymás mellett élni. A túlhajszolt mindennapokban lehet, hogy egy asztalnál ültök, egymás mellett alszotok, mégis alig beszélgettek egymással. Már nem is ismeritek egymást. Persze tudod, hogy mi a kedvenc étele, mikor fogy ki a tusfürdője, de fogalmad sincs arról, mi jár a fejében, éppen holdsétára készül-e, vagy fúrót akar venni. Valószínűleg hottentotta számodra a fúrómárkák, a motoralkatrészek vagy a számítógép-alaplapok szakzsargonja, de mindent megér az a lelkesedés, amellyel a pasid arról beszél, ami éppen foglalkoztatja. Mindenki arra vágyik, hogy a párja figyeljen rá. Ne csak felszínesen, hanem igazán. A valódi figyelem olaj a tűzre, felszítja a szerelem és a szenvedély tüzét.

 

6. Randizzatok, beszélgessetek, szexeljetek

A romantika elengedhetetlen a szenvedély megőrzéséhez. A romantikához viszont alkalmat kell teremteni. Olykor randizni kell a férjeddel, vagy beülni egy étterembe, kettesben, gyerekek és mindenféle gondok nélkül. Nem ugyanolyan, ha te főzöl, és gyertyát gyújtasz, kell ugyanis a rákészülés, az idegen közeg, és az édes nosztalgia, amellyel megidézitek kapcsolatotok első botladozó lépéseit.
Mivel időhiány esetén a “férjemmel étterembe menni” a csúsztatható programok közé tartozik, okos dolog rendszert csinálni belőle. “Szerdán a férjemmel randizom.” A fix programhoz könnyebb az élet többi dolgát szervezni, ráadásul már hétfőn lehet készülni a randira. Ha belejöttetek a randizásba, akkor negyedévente elmehettek “nászútra” is. A gyerekekre vigyáznak a nagyszülők, ti pedig kicsit egymásra figyeltek. Nincs munka, nincs házimunka, nincs to do lista, csak egymásra figyeltek. Semmi más nem szítja úgy a szenvedély tüzét, mint a boldog együttlét.

Szenvedély.lap.hu »
Csábítás.lap.hu »
Szerelem.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top