Szex

Orgazmus, jövök! – A legtutibb szexkütyük (18+)

Kellemes a színe, szemet gyönyörködtető a formája, finoman a kezedbe simul, és ha ez még nem minden, használatával további élvezetekhez jutsz. Mi az? A válasz egyszerű: a szexuális segédeszközök legújabb generációja.

A dildo és a vibrátor között annyi a különbség, hogy az előbbi nem rezeg, illetve sokkal régebb óta létezik. Egyes leírások szerint a nőket készítették fel vele az “egyszemű kígyóval” való első találkozásra. A vibrátorokat a 19. században fejlesztette ki egy amerikai orvos, hogy segítségével “gyógyítsák” a nők izgatottságát. A technika és a dizájn azóta sokat fejlődött. A vibráló segédeszközök haute-couture-je ez a 18 karátos aranyból készült darab.

www.lelo.com
www.lelo.com

A világ legismertebb kéjszerszáma mégsem a fent említett példány, hanem a Nyuszi névre hallgató hófehér darab. Az elsőt 25 évvel ezelőtt Japánban dobták a piacra. Azóta rendszeresen másolják, több-kevesebb sikerrel. Világsikerét nemcsak teljesítményének köszönheti, hanem rövid epizódszerepének is. A Szex és New York első évadjának egy részében Charlotte alig tudott leszakadni a Nyusziról.

www.jimmyjane.com
www.jimmyjane.com

A vibrátorok sokféle formája nem csak a formák szerelmeseit ejti rabul. Fejlesztésüknél igyekeznek a legkülönfélébb igényeket kielégíteni. Ez a cuki, ruganyosnak látszó rózsaszín darab, de az exkluzív, letisztult fekete-ezüst példány is a G-pont izgatásának csúcsmodellje.

www.onjoy.com
www.onjoy.com
www.lelo.com
www.lelo.com

Mi van akkor, ha az ember lánya libidótúltengésben szenved? A kérdésre szinte valamennyi gyártónak megvan a maga válasza. A legkisebb retikülben is elrejthető minivibrátorok közül a rúzsnak és körömlakknak álcázott csoda mellett találunk nagyon elegáns, USB-vel tölthető szépséget is.

www.bootyparlor.com
www.bootyparlor.com
www.lelo.com
www.lelo.com

 

A gésagolyónak nevezett szexuális segédeszköz a Távol-Keletről indult hódító útjára. A két egymáshoz kapcsolt fémgolyó a gátizmok erősítését szolgálta. Téved, aki azt hiszi, hogy a vaginába vezetett golyók orgazmust okoznak, de az izmok trenírozásával könnyebben elérhetjük a vágyott magasságokat.

www.onjoy.com
www.onjoy.com
www.lelo.com
www.lelo.com

A szexuális játékok egyik legújabb innovációja a párok számára ajánlott vibrátor, amely hét év fejlesztés után készült el. A női kéjt fokozza, hogy egyszerre nem egy, hanem két helyen éri közvetlen inger: a G-ponton és a csiklón. A rugalmas és hajlékony szilikonból készült darab további előnye, hogy vízálló, szinte hangtalan, és könnyedén ki-be kapcsolható.

www.we-vibe.com
www.we-vibe.com

A szexuális segédeszközök tárháza egyre csak bővül. Felsorolni is lehetetlen, mi minden kapható már, így végezetül kiválasztottunk két izgató darabot. Nem maradhatnak ki a sorból a másféle izgatásra vágyók kedvencei: a kéjostor és a mellbimbó-cuppantgató.

www.szeresdmagad.hu
www.szeresdmagad.hu
www.szeresdmagad.hu
www.szeresdmagad.hu

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top