Szex

20 szextipp, amit soha nem fogsz kipróbálni

Szextippekkel tele van padlás, minden napra jut valami síkos, rezgős, kikötözős tanács, ami tuti, hogy felpaprikázza a nemi életet. A legröhejesebbek közül válogattam.

1. Tipp: “Izgasd a talpát a mellbimbóddal: ő feküdjön hasra, te ülj rá a lábára és addig hajolj előre, amíg a mellbimbóid el nem érik a talpát!”

És reménykedj, hogy volt pedikűrösnél!

2. Tipp: “A melltartóddal kötözd össze hátul a kezeit, a mellbimbóidat kend be csokiszósszal, és utasítsd, hogy nyalja le!”

Egy pedig biztos, ha ő vette a melltartót, nem kell attól tartanod, hogy eltépi.

20 tuti szextipp, amitől leesik az állad

 

3. Tipp: “Az orgazmust megelőző pillanatok előtt hints egy kis borsot az orra alá. A fűszernövény hatására partnered tüsszenteni fog, amitől fokozódni fog az extázisa.”

Ezt a jelentet most mindenki komolyan képzelje el!

4. Tipp: “Tekerd a nyakkendőjét a hímvesszője köré, majd finoma húzogasd fel és le. A technika kiváló előjáték az igazi kézimunka előtt.”

Csak ne legyen túl szoros a csomó!

20 tuti szextipp, amitől leesik az állad

 

5. Tipp: “Vásárolj egy lyukas közepű fánkot, húzd a hímvesszőjére, majd finoman harapdáld le róla!”

A hangsúly a megfelelő lyukméreten van – mármint a fánk lyukán.

6. Tipp: “Keresd elő gyermekkorod egyik kedvenc játékát, az üveggolyókat, tedd be őket a fagyasztóba, majd ha lehűltek, tedd be őket az ágyba, és arra fektesd a partnered!”

Ez azért fájdalmas is lehet!

7. Tipp: “Finoman nyomkodd végig testének különböző pontjait egy villával – a popsiját, a fenekét, de a hímvesszőjét is érintheted. De csak óvatosan!”

Aktus után aztán szolidan vissza kell helyezni a többi evőeszköz közé, így érdekes orosz rulett hangulat lesz a vasárnapi rántott húsnál.

20 tuti szextipp, amitől leesik az állad

 

8. Tipp: “Hints a köldökébe egy kis sót, majd finoman nyald ki onnan!”

Igen, igen, nyalni jó, de miért pont sót kell a köldökbe borítani?

9. Tipp: “Egyik kezeddel fogd meg a péniszének tövét, a másik kezeddel pedig kezd el finoman csapkodni úgy, mintha egy teniszlabdát ütögetnél ide-oda. Ha partnered erősebben szereti, nem kell visszafognod magad!”

Tipp: Ne egy Wimbledoni szervát akarj visszaadni!

10. Tipp: “A mellbimbó az egyik legerogénebb zóna, ezért hajolj oda partnered mellbimbójához, majd a szempilláddal kezd el izgatni!”

Magyarul: pislogj, amíg bírsz!

11. Tipp: “Tégy egy kis mentaolajat a melleid közé! Kutatásokkal igazolták, hogy a menta illata serkentően hat. Bónusz: a melleidnek friss illata lesz.”

Igen, a friss illatú cici fontos.

20 tuti szextipp, amitől leesik az állad

 

12. Tipp: “Használd ki a mobilod rezgő funkcióját, stimuláld vele partnered erogén zónáit!”

Csak nehogy közben telefonhívást kapj anyádtól!

13. Tipp: “Keresd ki a mobilodon a hangrögíztő funkciót, majd rögzítsd, ahogy kéjesen nyögsz, és kapkodod a levegőt. A felvételt küldd el neki napközben! Tuti beindul, és alig várja, hogy leteljen a munkaidő!”

És reménykedj, hogy más nem hallja meg, hogyan nyögsz – de ha mégis megtörténik, gyorsan híres leszel!

14. Tipp: “Egy teljesen átlagos vacsora közben mondd ezt: úgy falnám a farkad, ahogy most ezt az ételt falom!”

Nehogy aznap borsófőzelék legyen vacsorára!

15. Tipp: “Indítsd be a vibrátorod, rejtsd el a zoknis fiókban, és hagyd, hogy megkeresse, honnan jön a rezgés. Ha megtalálja, hidd el, érteni fogja a célzást!”

B-terved is legyen, simán lehet, hogy nem hallja meg.

16. Tipp: “Készíts neki sör alapú arcpakolást! Egyszerűen keverd össze a sört egy tojás fehérjével, majd egy kis masszázs segítségével hord fel a keveréket az arcára. Masszázs közben súgd a fülébe: nem tudsz ellenállni, le kell nyalnod arcáról a pakolást.”

Nyalná a fene! Tippünk: Inkább add oda az üveg sört neki!

17. Tipp: “Engedd, hogy a párod úgy hatoljon beléd, hogy te vagy alul, lábai pedig a fejednél vannak. Ezután nincs más dolgotok, mint leírni egy 360 fokos kört.”

Aki ezt meg tudja csinálni, mindenképp írjon nekünk! Mellesleg itt a póz azoknak, akik nem értenék a feladatot:

20 tuti szextipp, amitől leesik az állad
 

 

18. Tipp: “Csend el kedvesed rúzsát vagy szájceruzáját, majd írd a meztelen tested számtalan pontjára a nevét. A nők imádják hallani a saját nevüket.”

Szintén írjon, aki ettől begerjed!
 

19. Tipp: “Kötözd be a saját szemed, majd engedd, hogy barátnőd kényeztessen! Sok nő szégyellős, és könnyebben felszabadul, ha nem látod.”

A férfi pedig reménykedjen, hogy szégyellős barátnője hirtelen átcsap vadállatba. Így szokott ez menni.
 

20. Tipp: “Légy kreatív és dobd fel a masszázst! Például vedd elő bundás bélésű téli kesztyűd és azzal izgasd a testét!”

Menthetetlenül elképzeltem, ahogy ott állok anyaszült meztelenül a pasim előtt, és próbálok nem röhejesen kinézni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top