Szex

Egyre trendibb a péniszhosszabbítás

Nemcsak a zsírleszívásra, de a ránctalanításra és a péniszplasztikára is rákaptak a férfiak.
“Ilyen nagy lett!”

A férfiakat is behálózta a szépségplasztika; nemcsak a ráncok és a zsírtömegek eltüntetését vállalják be, de férfiasságuk növelését is egyre többen választják – írja a német hírportál, a Focus Online. A péniszhosszabbítás olyannyira gyakori, hogy a hetedik “legkedveltebb” plasztikai beavatkozás Németországban, amit férfiakon végeznek el, nyilatkozta Sven von Saldern, a berlini székhelyű Esztétikai és Plasztikai Sebészet Német Egyesületének elnöke.

A női intimplasztikával ellentétben, ahol zömmel egészségügyi okai vannak a beavatkozásnak, a férfiak zöme esztétikailag akar javítani férfiasságán. A pénisz növelésének egyik lehetséges módja, hogy a pénisz rejtett szakaszát (ami erekciós állapotban a bőr alatt könnyen kitapintható), pár centivel előbbre húzzák. Ehhez a péniszt a medencéhez rögzítő szalagokat átvágják és megnyújtják. Ezzel a beavatkozással 3-4 cm-es hosszabbodás érhető el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top