Szex

18+: Fantáziálás szex közben – esély vagy bűn?

Egy jól működő párkapcsolatban hűségesek vagyunk egymáshoz, de mi a helyzet a fantáziával? Másra gondolni is tilos? Felpezsdít, vagy éppen mindent elront?

“Hűséget fogadtam, nem vakságot!” – ismerős mondat, ugye? És talán nincs is vele baj. Hiszen a szép dolgokat mindenki szereti megnézni, még mi is, Nők. Csak egy dolgot ne felejtsünk el. A természet a Nőt és a Férfit nem egyformára teremtette. A Nő az, akiért küzdeni kell, a Férfi a vadász, akit a vadászat élménye tud a legjobban felkorbácsolni. Ebből kiindulva, ha egy Nő megnéz egy Férfit az utcán, azt nem elsősorban a szeretkezéssel köti össze, míg egy Férfi a természetéből kifolyólag egy Nőre mint potenciális vadra tekint.

18+: Fantáziálás szex közben - esély vagy bűn?

 

Ebből a helyzetből adódóan nemegyszer élik meg a párok a féltékenység, a megcsalás, a titkolózás negatív élményét. Még abban az esetben is, ha valódi tettekre nem kerül sor sose.

De mi a helyzet a fantáziával? A fantázia, ami saját titkos kis világunk, amibe úgy és akkor engedünk betekintést, ahogy mi akarjuk. És ebben a fantáziavilágban mi mindent megcsinálunk, amit a való világban nem mernénk. Ez egy titok, a mi titkunk. Egy titok, ameddig titok marad, addig senkit nem bánt. Valljuk be őszintén, ez a fantáziavilág sokszor a szeretkezés közben is bekapcsol.

Vajon elítélendő-e, ha szeretkezés közben egy másik férfi vagy nő van a szemünk előtt, vagy éppen egy filmszerepbe képzeljük magunkat, ahol éppen Brad Pitt-tel kell egy ágyjelenetet felvenni, vagy a Férfi a délutáni buszon utazott nagy mellű szőke nőt képzeli éppen a kezeibe?

Hogyan működnek, és milyen hatást érnek el ezek a fantáziálgatások? A teljes cikket az Inside of love blogon találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top