Szex

18+: Izgató férfi intimmasszázs 8 lépésben

A lingam masszázzsal nemcsak a csúcsra lehet eljuttatni a férfit, de általa a gyógyító, mély ellazulás is megtapasztalható.

A tantrikus szexben a hímvessző megfelelője a lingam, avagy a fény vesszője, ami a kreatív energia és az öröm csatornája. A tantrában az orgazmus elérése nem cél, sokkal inkább az ellazulás, az elmélyülés, amire a teljesítményorientált világban egyre kevesebben képesek.

18+: Izgató férfi intimmasszázs 8 lépésben

1. Teremtsünk kellemes, bensőséges hangulatot, gyújtsunk gyertyát, tegyünk be kellemes zenét, és alakítsunk ki kényelemes fekhelyet. A férfi feküdjön a hátára, feje alá kerüljön párna, hogy láthassa partnerét. Kérjük meg, hogy lábait tárja szét, térdét kényelmesen hajlítsa be. Mi magunk üljünk a lábai közé, vagy az egyik oldalára.

2. A masszázs megkezdése előtt végezzünk közösen lassú, mély, relaxáló légzőgyakorlatot, közben simogassuk, gyúrjuk át olajjal a felsőtestét, a lábait.

3. Folyassunk a hímvesszőre és a herezacskóra egy kevéske olajat, majd finoman, óvatosan kezdjük el masszírozni a heréket, a herezacskót.

4. Olajozzuk be a hímvessző felett a szeméremcsontot, masszírozzuk át ezt a területet is, majd csússzunk le a gát területére.

5. A lingam masszírozásakor ritmikusan változtassuk a masszázs erősségét és gyorsaságát. Markoljuk meg jobb kézzel a hímvessző tövét, húzzuk fel, és csúsztassuk vissza, majd ugyanezt végezzük el bal kézzel is, majd újra a jobbal. Ezután fordítsuk meg az irányt, végezzük el ugyanezt a technikát fentről lefele.

6. Következő lépésben a makk területén végezzünk masszázst pont úgy, mintha narancsot facsarnánk. A lingam masszázs során rengeteg idegvégződést stimulálunk, ami mind összeköttetésben áll a test többi pontjával, gyógyítja azokat.

7. Ha szeretnénk minél inkább elnyújtani a masszázst, és kitolni az esetleges magömlést, vegyünk vissza a masszázs intenzitásából, hagyjuk megnyugodni a férfit, majd kezdjük újra. (Ezzel a technikával a korai magömlés is kezelhető).

8. A masszázs végén takarjuk be a férfit, hagyjuk elaludni, pihenni.

Masszázs közben a hímvessző lehet, hogy megkeményedik, de az is lehet, hogy elernyed, teljesen mindegy, a tantrában úgy tartják, hogy a keménység és a lágyság a gyönyör két véglete, a férfi egy hullámon lovagol, egyszer a magasban van, másszor mélyre zuhan. Nem kell az erekcióra törekedni, csakis arra, hogy a férfi ellazuljon, elmélyüljön. Az orgazmus nem cél.

Intim masszázs az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top