Szex

A hét szexkérdése: Félreléptem! Elmúlik valaha a bűntudat?

A félrelépést sokan magyarázzák az "Amiről nem tud, az nem fáj!" mondattal, de ez olykor tényleg csak a társra vonatkozik, a csalfa társ meg belehal a bűntudatba. Egy hűtlenkedő olvasónk kérdése következik...

„Segítség! Megcsaltam a párom! Nagyon bánt, de nem hiszem, hogy attól jobb lenne, ha tudna róla. Elmúlik ez az érzés valaha? Lelkiismeret-furdalásom van. Nem akartam őt megbántani, és már százszor megbántam, amit tettem. Körülbelül mennyi idő kell ahhoz, hogy ez elmúljon bennem?” – kérdezi egy olvasó a Nők Lapja Café titokfalán, a Megsúgom oldalon.

A hét szexkérdése: Félreléptem! Elmúlik valaha a bűntudat?

 Grafikus: Dániel András

#230470-es súgás: Ne tudja meg a párod, mert amiről nem tud, az nem fáj neki. Soha nem fog elmúlni, csak enyhül a lelkiismeret-furdalásod (bocs, de ez az igazság).

m.: Én is megcsaltam őt a szex miatt. Egyszerűen nem volt elég, és én is hiába kértem, hogy változtasson, nem volt hajlandó. Mindezt leszámítva imádom őt, és próbálom elfogadni őt olyannak, amilyen. De elmondani sosem fogom, mert nem bírnám elviselni, hogy megbántsam őt. Játssza a vagányt, de közben egy érzelmes kisfiú… nagyon magába zuhanna… engem meg kipenderítene, hozzáteszem, jogosan.

#230486-os súgás: Miért nem lehet elhagyni, minek csalni?! Nem azért, én is megtettem anno, hülye kis tini voltam, mára felnőttem, és rájöttem, hogy ez a létező egyik legrohadékabb árulás, undorító, és én speciel szégyellem magam, amiért megtettem… a férjemet sosem tudnám megcsalni, szeretem és tisztelem, nekem nagyon fontos ez a kapcsolat!

#230489-es súgás: Ha egy fél megcsalja a másikat, attól a pillanattól már nem szereti. Az már nem szerelem. Pont.

m.: Én is ezt vallottam. De aztán megcsaltam, s amilyen cefetül voltam akkoriban és amennyire hányni tudtam volna önmagamtól… nos szóval, furán hangzik, de akkor jöttem rá, mennyire SZERETEM. Ilyen is van….

#230498-es súgás: Ha nem mondjátok el nekik, a ti döntésetek, de az önzőség, hogy velük maradtok, mert 100-szor jobbat érdemel nálatok. Ti nem szeretitek eléggé, csupán önzőek vagytok, pont ezért is csaltatok, mert csesztek más érzéseire, a szex a fő, meg hogy kielégüljetek. Aztán ha megint unod a párod, megint megteszed. Inkább hagyjátok, hadd találjon valakit magának, aki igazán szereti és nem alázza. Így fair.

egy cipőben járunk: Ha meg akarod tartani a párod, még csak véletlenül se mondd el neki! Elkövettél egy hibát, pont. Nem kell ezen már rágódni. Ha azonban később is arra vágysz, hogy mással legyél, akkor gondolkozz el azon, hogy talán valóban másik párt kellene keresned magadnak!

#231077-es súgás: Ó, én egyáltalán nem látom ilyen drasztikusnak a megcsalást. Persze szép dolog a holtomiglan-holtáiglan, de emberek vagyunk. Esendőek. Van az úgy, hogy bűnbe esünk. Én azt hiszem, hogy a kígyót-békát kiabálók nem lehetnek túl vonzóak, és soha nem volt egyetlen esélyük sem a megcsalásra. Úgy persze könnyű prédikálni, Hogy én aztán soha!, mert az milyen szemétség… hehe, megnézném, ha egy piszok vonzó pasi célba venné valamelyiket…

A kérdéshez érkezett többi hozzászólásért kattints a Megsúgomra!

A hét szexkérdése: Félreléptem! Elmúlik valaha a bűntudat?

Undorító az orális szex?
Sok a heti két szex?
Házasságból nyitott kapcsolat? Tessék?
Hogyan nyomd el a vágyat?
Ciki, ha 20 évesen szűz vagyok?
Miért nem akarjuk tudni, hogy a szüleink is szexelnek?
A házassághoz kell szerelem?
Orgazmus nélkül elhagynád a párod?
Ki kezdeményezze a szexet?
Tíz év után feldobható a szex?
Visszafogadnád, ha egyszer már elhagyott?
„Feleségem terhes, szexelni nem akar!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top