Szex

Nincs orgazmus csikló nélkül

A vaginális kontra klitorális orgazmus kérdése soha nem fog megoldódni, a legújabb kutatások most azt állítják, hogy hüvelyi orgazmus önmagában nem létezik, a klitoriszon múlik, hogy egy nő képes-e átélni az orgazmust.

A női szexuális gyönyör kulcsa a csikló, a női test legerogénebb zónája, aminek mérete és a hüvelytől való távolsága is meghatározza, hogy egy nő át tudja-e élni a nemi gyönyört – legalábbis a legfrissebb kutatások ezt állítják.

Hüvelyi orgazmus nemlétezik, minden a csiklón múlik

A vizsgálatok során harminc harmincas nő vállalta, hogy megmutatja intim zónáját egy MRI-berendezés alatt. A harminc nőből tíz soha vagy csak nehézkesen tudja elérni a csúcsot, a többi húsznak nem okozott problémát a csúcs. A vizsgálatok során megfigyelték, hogy az orgazmusproblémás nők esetében a csikló kisebb méretű és távolabb helyezkedik el a hüvelytől. A csikló a felszín alatt egy bumeráng formát ír le, ami sűrűn behálózza az intim zónát, ennek a bőr alatti struktúrának a szerkezete, a hüvelytől való távolsága lehet a megoldás kulcsa.

Forrás: Journal of Sexual Medicine

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top