Szex

A PS az új G-pont?

Szerencsére a huszonegyedik században már senkinek nem kell elmagyarázni, hogy mi az a G-pont, és hol található. Köszönet a sok kutatásnak, a G-pont beszédtéma, nem tabu, a női szexualitás része. De mi a helyzet a PS-szel?

Magyarul: GSZ

A jelentése a “perineal sponge” szóösszetételből származik, nagyjából azt jelenti: “gátszivacs”. Technikailag a vagina és a végbél nyílás közötti részt jelenti, mindkettő fölött (illetve alatt) néhány milliméterrel, belül. Az aktus közben hasonlóképp viselkedik, mint a klitorisz, ingerlésre reagál, megtelik vérrel. Nevének második része a vagina szivacsos állagára utal, ami amellett, hogy izgalmi állapotban robbanásszerű élményt okoz, stimulálása közben védi a hüvelyt a behatoláskor keletkező esetleges hámsérüléstől.

PS: utóirat helyett előjáték!

Hogyan találd meg?

A PS-t legkönnyebben ujjal vagy egy hajlított szexjátékkal stimulálhatjuk. Erre a célra legjobb a G-pont vibrátor, ami bármelyik szexshopban elérhető, de természetesen a partner is rávehető egy kis felfedező túrára! A hajlított szexjátékot fordítsd el 180 fokkal, így nem a G-pontot, hanem a PS-t stimulálod vele. Misszionárius pózban is megközelíthető az érzékeny terület, vagy kerülj a pasid fölé, és szorosan nyomd hozzá a mellkasod – tulajdonképpen azok a jó pozitúrák, ahol nem a G-pontot veszitek célba, hanem az ellenkezőjére törekedtek.

Miért nem hallottál még róla?

Mert a testednek ezt a részét még mindig túl sok legenda övezi. Annak ellenére, hogy a neten szinte bármi megtalálható, ami szexszel kapcsolatos, mégis vannak még szűz területek! Elképzelhető, hogy szeretkezés közben már többször stimuláltátok a PS-pontodat, csak éppen nem tudtad nevén nevezni, és a hirtelen rád törő gyönyört a véletlennek tudtad be! Ám ha egyszer tényleg megtaláljátok a pontos helyét, többször nem marad észrevétlen!

Előbb a házimunka, utána a szex

PS: utóirat helyett előjáték!Ha már az előjátéknál tartunk tudtad, hogy Magyarországon (a többiekhez képest) elég jól állunk az előjátékra fordított idő tekintetében? 20 perc: átlagosan a párok ennyi időt fordítanak a ráhangolódásra. Ennek ellenére a nőknek általában hosszabb időre van szükségük, hogy teljesen hangulatba jöjjenek – olvasható az angol nyelvű Date Hookup oldalán.

De a hangulathoz nem csak erre van szükség: a nők szívesebben bújnak ágyba kedvesükkel, ha a ház körül minden rendben van, éppen ezért a gyengébbik nem 84 százaléka szeretkezéssel veszi rá a párját házimunkára, ami komolyan motiválja a férfiakat arra, hogy besegítsenek – írja az amerikai hírportál, a CBS News. A szakértők szerint egy pici szexuális megvesztegetés még belefér a kapcsolatba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top