Szex

Miről árulkodnak a színek a szexben?

Sokan azt mondják, nincs kedvenc színük, de ha alaposabban megnézzük az őket körülvevő környezetet, könnyen megnevezhetünk egy vagy két színt, amik meglehetősen gyakran fordulnak elő ruhatárukban vagy lakásuk tárgyaiban. De miről is árulkodnak a színek a szexben?

Piros

A pirosat kedvelők általában hevesek, lelkesek az ágyban. Könnyen jönnek izgalomba, és minden elképzelhető formában élvezik a szexet. Ha egy piros felizgul, gerjedelme órákon keresztül, csillapíthatatlanul tarthat, s kitörő vulkánhoz lehet hasonlatos, ha két piros találkozik. Az ágyban hajlamosak az agresszióra, a másik elnyomására, így a gyengébb színek legyenek óvatosak. Talán a vörös hajú nő mítosza is valahonnan innen ered.

//pasikcsajok.cafeblog.hu/2014/12/22/de-mirol-is-arulkodnak-a-szinek-a-szexben/

Sárga

A sárga kedvelői jellemzően komplex szexuális érdeklődéssel és viselkedéssel bírnak, és többnyire rugalmas és alkalmazkodó típusok. Hajlamos a nála erősebb, dominánsabb partner vágyait passzív módon teljesíteni. Ritkán élvezi ki fenékig a szex kínálta lehetőségeket, de soha nem mond nemet semmilyen új ötletre, kezdeményezésre, ami egy szeretett embertől érkezik. Minden újdonságra nyitott, és nagy kedvvel veti bele magát a számára ismeretlen bugyrokba is.

//pasikcsajok.cafeblog.hu/2014/12/22/de-mirol-is-arulkodnak-a-szinek-a-szexben/

Rózsaszín

Ha a rózsaszín a kedvenc színed, elképzelhető, hogy alapvetően idegenkedsz a szextől. A rózsaszín nők hajlamosak a húzódozásra, általában többet ígérnek, mint amennyit valóban teljesítenek vagy teljesítenének. Igen gyakori, hogy nőiességüket hangsúlyozzák, de csak azért, mert titokban nem szeretik a férfiakat, esetleg tartanak tőlük. A prostituáltak szekrényei rendszerint roskadoznak a rózsaszín holmiktól. A rózsaszín férfiak szívtipró típusok, és szeretnek flörtölni. Arról a típusról beszélünk, aki egy estére három különböző randevút beszél meg, egyikre sem megy el, inkább fölcsíp egy negyediket valami bárban. Rózsaszín férfiak feleségei jobban teszik, ha résen vannak.

//pasikcsajok.cafeblog.hu/2014/12/22/de-mirol-is-arulkodnak-a-szinek-a-szexben/

Lila

Önmagukat szeretik úgy jellemezni, mint akik bármikor benne vannak egy kis hancúrozásban, de valójában a lila nők azok, akik nem szeretik, ha szex közben összekócolódik a hajuk. Férfiak esetében üzletemberszerű viselkedés jellemző az ágyban, de mindkét nemre jellemző, hogy inkább saját teljesítményükre koncentrálnak, mint bármelyikük örömére vagy kielégülésére.

//pasikcsajok.cafeblog.hu/2014/12/22/de-mirol-is-arulkodnak-a-szinek-a-szexben/

Fekete

A fekete kedvelői a dark szex bűvkörében élnek, ők a szex fekete bárányai, egyéniségei, és egymással folyamatosan összekacsintanak. Hajlamosak a perverziókban lelni örömüket, és nagy valószínűséggel van bennük egy csipetnyi mazochizmus vagy szadizmus. Hangulatemberekről beszélünk, akik az élet nehéz pillanataiban vagy stressz hatására hozzák ki magukból a legtöbbet. Rendőrségi pszichiáterek állítják, a nemi erőszaktevők között sok a feketét kedvelő ember. A szín kedvelése persze nem jelenti azt, hogy az illető veszélyben van, vagy szélsőséges cselekedetekre képes, de valószínűleg kacsintgat a sokak számára inkább félelmetes és vonzó világ felé, és keresi szexualitásának határait, saját fétiseit.

//pasikcsajok.cafeblog.hu/2014/12/22/de-mirol-is-arulkodnak-a-szinek-a-szexben/

Hogy mi jellemző a többi szín kedvelőire? Tudd meg a Pasik és Csajok blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top