Szex

18+: Egy szexpóz, amit mindenkinek ki kell próbálnia!

Eszünkbe sem jut, hogy akár ebben a természetellenes pózban is lehet szeretkezni.

Az ember csak a legritkább esetben áll fejre vagy éppen kézen ahhoz, hogy elementáris orgazmusban legyen része, de ha hihetünk egy angol nyelvű portál szerzőjének, egyszer az életben muszáj kipróbálni, hogy milyen a szex, ha az ember “a feje tetejére áll”.

18+: Egy szexpóz, amit mindenkinek ki kell próbálnia!
illusztráció: malikafavre.com

Persze mondani könnyebb, mint kivitelezni, hiszen millió tényező függvénye, hogy az ember képes legyen 180 fokkal elmozgatni a testét. Az egyik legszimpatikusabb megoldás, ha az ember lánya a kanapé szélére ül, párja óvatosan felemeli a lábait, és miközben mindenki mindenbe belekapaszkodik, a férfi addig húzza, a nő pedig addig tolja magát felfele, amíg legintimebb zónája a férfi szájához ér.

Aki hajlékony és elég erős hozzá, a kanapés akrobatika trükk helyett a gyertyaállást is választhatja, de ha ez se megy, akkor egyszerűen csak lógassa le a fejét az ágy szélén, a szexpóz lényege ugyanis az, hogy az ember feje vérrel telítődjön, ilyen állapotban pedig az orgazmus élménye egészen más lesz.

Még több szexpóz az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top