A szextanácsadó válaszol

Hogyan lehet természetesen péniszt növelni?

Mit tehet egy férfi, aki abban a hitben él, hogy férfiassága túl kicsi? És vajon hogyan tud besegíteni a barátnő? Szakértőnk ezúttal is segít!

Sziasztok!

A helyzet az, hogy a páromnak kicsi a mérete (kb. 14 cm) – írja egy olvasónk a Válaszkeresőn. – És folyamatosan kérdezgeti, hogy jó-e nekem, hogy megfelel-e nekem, hogy ez számára kicsi, és én hiába győzöm meg róla, hogy nekem megfelel, és nem a méret a lényeg, ő akkor sem bírja teljes mértékben elhinni azt, hogy ez nekem így jó. Tudnátok nekem olyan pénisznövelő módszereket vagy tanácsokat mondani, ami semmilyen külső segítség bevonása nélkül teljesen természetes módon tudná növelni? A párom 25 éves és vannak gondjai a kilóival is, vérnyomáscsökkentőt is szed és sokszor van gondja a merevedéssel is, így néha potencianövelő szert is bevesz. Köszönettel!

Kedves Kérdező!

A férfiaknál a péniszméret legalább olyan fontos kérdés, mint lányoknál a mellméret. Nagyon jó, hogy nyugtatod őt és biztosítod arról, hogy nincs a péniszméretével gondod. Azt gondolom, ez önmagában nem okozna a párodnak problémát, mert ha azt látja, hogy élvezed a szexet, kívánod őt, jól érzed magad vele az ágyban, kezdeményezel, akkor tudná, érezné, hogy tényleg nincs ezen a téren probléma. Ám – mint jelen esetben – ez párosul merevedési gondokkal, akkor ez a kettő együttesen már komoly félelmeket szül benne, szorong. És tudjuk, hogy a szorongás nem tesz jót a férfiönérzetnek, a potenciának. Semmiképpen sem javaslom a potencianövelő szerek bevételét, ő még ehhez nagyon fiatal, és ha hozzászokik, akkor enélkül nem fog tudni szeretkezni. A potencianövelő szerek tulajdonképpen ellazítanak. A merevedés nem tud létrejönni stresszes, szorongó állapotban. Ezeknek a szereknek a hatása abban rejlik, hogy a férfit ellazítják, így szexuális inger hatására létre tud jönni a merevedés. Első lépésként mindenképpen azt javaslom, hogy a potencianövelő szerek szedését hagyja abba. Másodszorra kezdjen el párod diétázni és mozogni. A sport csodákra képes. Séta, futás, kerékpár, ha kondizni van kedve, akkor azt csinálja. Egyrészt a súlya csökkenni fog, jobban fogja magát érezni a bőrében, a vérnyomásproblémái is megszűnnek. Nagyobb lesz az önbizalma, ezáltal nem fog szorongani. Ha te biztosítod arról, hogy maximálisan megfelel neked szexuálisan, élvezed a vele való együttlétet, akkor meg fog nyugodni. A sport nagyon sokat segít a férfiúi önértékelésben. Ő még nagyon fiatal ahhoz, hogy kisegítő szerekkel éljen, és hímvesszőnövelés sem oldaná meg problémáját, hiszen alapvetően önmagával elégedetlen, nem csupán a hímvesszőjével. Elérkezett az a pont, amikor tudatos férfivá kell válnia, tennie kell szexuális egészségéért! De nem potencianövelő szerekkel és nem művi úton! A merevedési gondokban a Kriston intim torna is nagyon sokat tud segíteni, amit egyéni oktatás formájában tanítok, mindössze 8 óra alatt megtanulható. Ha tanácsadásra lenne szükség, vagy párod szeretné megtanulni a Kriston intim tornát, állok rendelkezésre. Üdvözlettel: Bibók Bea

Ha túl nagy, az is baj?Bibók Bea – intimtorna-tréner, párterapeuta, szextanácsadó

Te mit mondanál akkor, ha megkérdeznék tőled, hogyan is érzed magad? Én azért dolgozom, hogy minél több nő, férfi és párkapcsolat legyen boldog, elégedett, szexuálisan kiteljesedett. Hogy minél több fiatal érezze azt, van kihez fordulnia kérdéseivel, kétségeivel, megtanítani nekik azt, hogy igen, mindenről lehet beszélgetni, még a tabukról is. Válaszokra, beszélgetésekre, támogató hozzáállásra van szükség. Szülőként, háromlányos anyaként már megtapasztaltam ennek jótékony hatását. Tovább >>>

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top