Szabadidő

Megtelt a Nagyszínpad

A Sziget Fesztivál nyitónapjának délutánján a full extrás Abba-revival Björn Again-nel indul és a zárónapon este a Massive Attack koncertjével zárul az idei Sziget Fesztivál Nagyszínpadának programja.

A napokban minden koncertidőpont elkelt: a korábban bejelentett zenekarok mellett a The 69 Eyes és a The Hellacopters visszaigazolása tette teljessé a helyszín programját.







Shaggy
A Nagyszínpad teljes programja immár köztudott. Naponta három külföldi zenekart láthat majd a Sziget közönsége, így a nyitónapon a Björn Again, Spyro Gyra, Shaggy, másnap a Slovo, Lamb, Patti Smith, pénteken a Dreadzone, Asian Dub Fundation, Morcheeba, szombaton a The 69 Eyes, Panjabi Mc, Moloko, a naptári hét utolsó napján az Earth Wind and Fire Experience, De-Phazz, Fun Lovin’ Criminals szórakoztatja a nagyérdeműt.







Panjabi Mc
A hétfő Michael Rose és Sly and Robbie, H-Blocks, Slayer koncertjét hozza s az utolsó koncertnapon a The Hellacopters, Goldfrapp valamint a Massive Attack fellépését élvezhetik a Sziget látogatók.

Minden nap egy-egy magyar zenekar is fellép a Sziget Nagyszínpadán. Sorrendben a FreshFabrik, Sziámi, Neo, Kispál és a Borz, Heaven Street Seven, Tankcsapda és az Anima Sound System lesz látható-hallható június 30. és augusztus 6. között az idei Sziget Fesztiválon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top