Szabadidő

Koripálya a város felett

Idén is korizz a város felett, Budapest egyetlen szabadtéri korcsolyapályáján!

Újra megnyitotta kapuit a korcsolya szerelmesei előtt a Rádió 1 Jégterasz, az idei téli szezon egyetlen szabadtéri korcsolyapályája Budapesten. Ezzel kezdetét vette a korcsolyaszezon a belvárosban, felidézve bennünk mindazt, amiért ezt az évszakot szeretjük.

A főváros legnagyobb bevásárlóközpontja, a WestEnd City Center Tetőkertjén található korcsolyapálya nem csak azért egyedülálló, mert központi fekvése miatt kényelmesen megközelíthető, hanem azért is, mert olyan érzésünk lesz, mintha az egész város a lábunk előtt heverne.

 
Abban egyetérthetünk, hogy nem lehet az egész téli évszakot begubózva tölteni. Rajtunk is múlik, hogyan telik el ez az időszak: érdemes kiélvezni a téli hónapok örömeit és szépségeit! A forró csoki, a kürtös kalács, a forralt bor vagy a sült gesztenye mellett több olyan tevékenység is van, amely élvezetessé varázsolja a hideg heteket. A belvárosban kialakított korcsolyapálya is ilyen lehetőséget nyújt a látogatók számára, hiszen amellett, hogy nagyon szórakoztató időtöltés, igazi téli sport lévén, egészségünk megőrzéséhez is hozzájárul. Szuper családi program lehet, de ideális baráti összejövetelekhez vagy akár egy tökéletes randihoz is: kortól és nemtől függetlenül mindenki számára ideális programlehetőség.

Koripálya a város felett

 

A mintegy 2200 m2-es jégfelületen délelőttönként a kezdőket várják, hogy elsajátíthassák a korcsolyázás tudományát, délután pedig a már gyakorlottak számára is nyitott a lehetőség, hiszen szabadkorcsolyázás várja a sport szerelmeseit. Két fedett és fűtött jégbárral és rengeteg különleges programmal készülnek a szervezők a korcsolyázni vágyó közönség számára. Természetesen a koripályákon már megszokott szolgáltatások – kölcsönzés, élezés, értékmegőrzés – is rendelkezésre állnak a helyszínen.

Az eddigi szezonok folyamán nagy sikert aratott a hétköznap délelőtti órákban óvodák és iskolák számára meghirdetett korcsolyaoktatás, melynek során több mint 25.000 gyermek ismerkedett meg ezzel a sportággal a Jégterasz jóvoltából, ezt a hagyományt a 2009/2010-es szezonban is folytatják.

A Jégterasz 2009/2010-es szezonja 2009. október 22-től 2010. február végéig tart.

Napi nyitva tartás: 8.00 – 22.00 (napi 2 pályafelújítással)

Jegyárak:
Napijegy: 1.900,-
Hétvégi családi jegy: 3.500,-
Havibérlet: 19.500,-
Szezonbérlet: 45.000,-
20 alkalmas bérlet: 14.000,-
Minihoki pályabérlés: 20.000,-
Hétközi gyermek: 800,-
Hétvégi gyermek: 900,-
Hétközi családi jegy: 3.500,-

További információ a www.jegterasz.hu honlapon olvasható.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top