Sztárok

“Nem csak a termete miatt nézek fel Gyulára”

Nap mint nap kibeszéli mások magánéleti problémáit. Ha arról van szó, a sajátjáról is szívesen mesél. Erdélyi Mónika, az egyik legnépszerûbb beszélgetõmûsor háziasszonya úgy gondolja, egyáltalán nincs mit titkolnia.

– Kezdetben azt nyilatkoztad, szeretnéd, ha a műsor legalább öt évig sikeresen futna. Ha jól számolom, ez már a negyedik éved. Nem lehet ráunni?

– Szerintem nem, legalábbis én nem tudok. Talán azért, mert úgy gondolom, hogy ez éppen nekem való. Egyszerűen szeretek szerepelni, a témák és a vendégek pedig folyamatosan változnak.

– Igaz, hogy mosogatás közben találtad ki, tévézni fogsz?

– Igen. Épp mosogattam, amikor a rádióban hallottam egy felhívást, műsorvezető-képzést hirdettek, gondoltam belevágok. Kábeltévénél kezdtem a pályafutásomat, végigjártam a lépcsőfokokat. Majd jelentkeztem a csatorna hirdetésére.

– Te lettél mindenki Mónikája. Gondolom, jó érzés.

– Miért ne lenne? Nekem ne mondja senki, hogy nem élvezné!

– A műsorban minden témát vállalsz, vagy van, amit soha?

– Számomra nincs kínos téma. A szabályok viszont szigorúak, tehát nem is választhatunk kényes témákat.

– A nézők mindig mosolyogni látnak. Előfordul, hogy kihoznak a sodrodból?

– Nem nagyon, hiszen objektívnek kell maradnom. Nem vagyok részese a jelentkezők történetének, nem érek el vele semmit, ha felhúzom magam. Egyébként a kezdetekhez képest már nemcsak a moderátor tisztét látom el, ha helytelennek tartok bizonyos dolgokat, finoman megmondom a véleményem.

– Pároddal a műsor felvételén ismerkedtél meg. Előző kapcsolataid is korábbi munkahelyeidhez köthetők. Azért ez érdekes.

– A szerelem a legváratlanabb pillanatban állít be hozzánk. Nekem könnyű dolgom volt, mindhárman belecsöppentek az életembe. Párom, a Four Fathers együttes énekese, Mukli Gyula tavaly októberben vendégként szerepelt a műsorban. Már első perctől rokonszenveztünk egymással. Kaptam tőle egy névjegyet, de nem hívtam fel. Gondoltam, az első lépést neki kell megtennie. Aztán véletlenül összefutottunk egy partin, ahol kiderült, egyszerűen nem mert felhívni. A parti után megkérdezte, hazavihet-e. Hajnalig beszélgettünk az autóban. Mindig ilyen típusú férfiakhoz vonzódtam.

– Van egy tizenegy éves kislányod, Viki. Ő hogyan fogadta Gyulát?

– Normálisan neveltük, Viki tisztában van ezekkel a dolgokkal. Valószínűleg fájdalmas volt számára a válásunk, gyerekfejjel sokáig követelte, hogy újra legyünk egy pár az apukájával, de elfogadta a helyzetet. Mindig olyan férfiak voltak jelen az életemben, akik a gyerekkel toleránsak voltak. Nem is lehetett volna másként. Viki amúgy általában ösztönösen megérezte, ki való hozzám, és ki nem. Gyulát rögtön elfogadta, hiszen kellemes a személyisége, és apaként nagyon szereti a gyerekeket.

– Mit tartasz fontosnak egy kapcsolatban?

A biztonságot és az állandóságot keresem. Gyula nagyon higgadt, nyugodt ember, ami mellettem egyáltalán nem hátrány, hiszen én állandóan izgek-mozgok. Szeretem, ha a társam igazi férfi, nem csak kiállásban. Nekem, mint „gyenge” nőnek ez a leglényegesebb.

– Sosem zavart, hogy a nyilvánosság előtt zajlik a magánéleted?

Nem. Rólunk már mindent megírtak, de nincs olyan történet, amelyről nem szívesen mesélnék, hiszen rosszat úgysem tudnak rólam írni. A közszerepléssel együtt ezt is vállalnunk kell. Sokan éppen ezért szándékosan nem viszik a párjukat olyan rendezvényekre, ahol a sajtó jelen van. Én soha nem fogom a kedvesemnek azt mondani, maradjon otthon.

– A hírnévvel megváltozott az életed?

„Nem csak a termete miatt nézek fel Gyulára” – II. rész >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top