Sztárok

Várom a nagy szerelmet!

<b>Hoffmann Mónikát</b/> nem kell bemutatni - neki a Megasztár meghozta az ismertséget. Névjegye, vörös hajkoronája akkor is feltûnik, ha tömegben látjuk. Elsõ igazi otthonában beszélgettünk, ahol éppen átépítés folyt.




Mónika tízpercenként kiszaladt a konyhába, hogy irányítsa a szerelőket, majd visszaült a kanapéra, és folytatta a vallomást. Tartásában van valami nemesi, amivel mindig tiszteletet kelt az emberben. Otthona is ezt a belső szépséget sugározza.


– Ez a lakás végre olyan, amilyenre vágytál?

– Édesanyám, és a testvérem keresgettek nekem. Eddig hét helyen laktam Budapesten, elegem lett a költözésekből. Ez végre pont olyan, amilyenre vágytam. Elkészült a galéria, narancssárgára festettem a falakat, és lassan sikerül berendeznem is. Soha nem volt túl sok ruhám, de végre sikerült kipakolnom mindent a bőröndökből.

– Mennyire sikerült megszoknod a várost? Gondolom, még mindig felismernek az utcán…

– Budapestet megszoktam. Be kellene még járnom a várost, hogy jobban megismerjem, de erre még lesz időm bőven. Eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptam az emberektől, sokan megszólítanak. Akkor is visszamosolygok, amikor fáradt vagyok, mert a szeretetük boldogsággal tölt el. A kinti barátaim most voltak nálam, bejártuk Budapestet. Vicces volt, hogy én tartottam nekik idegenvezetést.







Névjegy:
Név: Hoffmann Mónika
Született: 1982. március 11.
Életkor: 24 év
Csillagjegy: halak
Iskolái: Jagerso zeneiskola, Augustenborg zeneiskola, Heleneholm gimnázium, Boston USA Berklee College of Music, Malmöi zeneakadémia





– A férfiak próbálkoznak nálad? Mi a különbség egy magyar és egy svéd pasi között?


– Sokan próbálkoznak, de nem tudom, hogy mennyire őszinték. Volt egy barátom, akivel nem voltunk egy hullámhosszon, nem alakult ki az igazi szerelem, ezért szakítottunk. A svéd pasikat nehezebb megkapni, mert nem nyílnak meg olyan könnyen, mint az itteniek, viszont ha megszereztél egyet, akkor az tényleg a tiéd. Itt könnyebb kialakítani egy kapcsolatot, de hamarabb el is veszítheted a szerelmet. Szeretem, ha egy férfi küzd értem, de a pesti fiúkra ez nem nagyon jellemző.

– Kettős állampolgár vagy?

– Svéd vagyok, de kaptam tartózkodási engedélyt Magyarországra.

– Sokan mondják, hogy az akcentusod a szexepiled. Nem zavar ez a kommunikációban?

– Biztos megvan, de én nem hallom. Szerintem ez már belém rögzült. Ma már gyorsabban tudok beszélni, ki tudom fejezni magam, és nem kell előre átgondolnom a mondatokat.

– Hogyan szoktál kikapcsolódni?

– Koncertekre járok. Nagyon jó jazz koncertek vannak Budapesten. Megtalálom azokat a helyeket, ahol jól érzem magam. Ha beindul a színházi szezon, akkor biztos megnézek majd néhány előadást is.

– Van már lemezszerződésed?

– Még nincs. Nem vagyok olyan ember, aki csak ül, és várja, hogy történjen valami. Szeretnék egy jazz lemezt, de azt itt nagyon nehéz. Ha popzenét játszom, akkor annak mindenképpen olyannak kell lennie, amiben jól érzem magam. Most próbálok az “56 csepp vér” című musicalben, egy orosz lányt játszom benne. Oroszul is kell énekelnem egy dalt, ami egyelőre nagyon viccesnek tűnik, de közben baromi nehéz is. Nem akarok hülyét csinálni magamból, ezért próbálom elsajátítani a tökéletes orosz kiejtést. Az egyik jelenetben csókolózom Miller Zoltánnal, az tök jó! Kár, hogy csak két előadás lesz ebből! Gimnáziumban játszottam egy prostit a „Sweet Charity”-ben. Az volt az első, és eddig az egyetlen szerepem.





– Hogy képzeled el az életed tíz év múlva?


– Akkor harmincnégy éves leszek… Nem vagyok biztos benne, hogy akkor már lesz gyerekem, de férjem mindenképpen! Annyira nehéz erre most válaszolni. Próbálom élni az életemet.

– Mi lesz, ha mégsem sikerül Magyarországon karriert építened?

– Akkor tovább állok. Szeretnék kialakítani egy bázist Budapesten és Svédországban is, de jó lenne sokat utazni a világban. Mindenhol belekóstolnék kicsit az életbe, a munkába.

– Sugárzik belőled a harmónia, de mégsem tűnsz teljesen boldognak…

– Várom a nagy szerelmet! Mondhatom, hogy minden zenészbe beleszeretek. Ez persze csak addig tart, amíg a színpadon látom őket. Ha beszélgetni kezdünk, akkor hamar elillan a varázs. Azért is kellene már a szerelem, hogy tudjak jó dalokat írni. Ha boldog vagyok, akkor abból születnek dalok, ha meg összetörik a szívemet, akkor szomorú nóták lesznek majd. Ezekből előbb-utóbb elkészül végre a saját lemezem is.

Fotó: Tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top