Sztárok

Született feleségek – a kulisszák mögött

Téged is magával ragadott a Lila akác köz szereplõinek izgalmas élete? Most sok mindent megtudhatsz a szereplõkrõl és a sorozatról.





Marcia Cross – Bree Van De Kamp

A feddhetetlen életű


A Született feleségek mindig tökéletességre törekvő Breejét az amerikaiak csak „Hitler anyjaként” emlegetik. De vajon mennyire hasonlít a makulátlan külsejű Breere az őt megformáló Marcia Cross?
Bár Marcia közel sem olyan kimért és rideg nőszemély, mint Bree, ő is meglehetősen konzervatív asszony. A nyolcvanas években házasodott össze a csaknem kétszer annyi idős színésszel, Richard Jordannal, és csöndben, botrányoktól mentesen élték a mindennapjaikat. Marcia időközben megkapta dr. Kimberly Shaw szerepét a híres amerikai sorozatban, a Melrose Place-ben. A közönség imádta, a kritikusok ódákat zengtek róla, ő azonban felbontotta a szerződést, hogy ápolhassa haldokló szerelmét.
Richard Jordan halála után Marcia megpróbált a munkába menekülni, de a régi népszerűsége megtört, így képtelen volt igazi sikereket elérni. Ráadásul Marcia annyira szerette elhunyt kedvesét, hogy egy évtizeden keresztül képtelen volt új párkapcsolatra. Végül az ezredfordulón bátor lépésre szánta el magát, és otthagyva a színészetet, pszichológiatanulmányokba fogott. 2003-ban, pár héttel azután, hogy kezébe kapta a diplomáját, felkérték az Everwood című sorozat egyik főszerepére, amit aztán a Született feleségek kedvéért hagyott ott. Időközben a szerelem is rátalált, és tavaly férjhez ment Tony Mahoney-hez, akitől azóta ikerlányai születtek.






Nicollette Sheridan – Edie Britt


A rajongók Edie Brittet kikiáltották a sorozat ribancának, aki feszülős topokban mutogatja szexi idomait és falja a férfiakat.
Az Edie-t alakító színésznő, Nicollette Sheridan szintén gyakran kerül a címlapokra a pasiügyei miatt. Telly Savalasnak, a Kojak című sorozat sztárjának nevelt lányaként fiatalon megnyílt előtte Hollywood kapuja. Tizenhat évesen ismerkedett meg Leri Garett-tel, a hetvenes évek tinibálványával, akivel öt évig egy párt alkottak. 1991-ben aztán összeházasodott a színész Harry Hamiltonnal, majd két év után különváltak útjaik. A válást követően egy svéd színésszel randizgatott, de időnként a világhírű énekes, Michael Bolton oldalán is feltűnt. Végül az énekes került ki győztesen a szerelmi háromszögből, azóta el is jegyezte a szexi szőke színésznőt.


Eva Longoria – Gabrielle Solis


A modellből színésznővé lett Eva három nővérével együtt egy texasi farmon nőtt fel. Az egykori szépségkirálynő egy szappanoperában, a Gazdagok és szépekben debütált színésznőként. 2002-ben hozzáment a General Hospital ünnepelt sztárjához, Tyler Christopherhez, majd három év múlva elváltak. Döntésük oka a mai napig ismeretlen. Eva nem szomorkodott sokat a válása után, a napokban készül kimondani a boldogító igent új párjának, a kosaras Tony Parkernek. A rossz nyelvek szerint Eva azért választotta a 7 évvel fiatalabb férfit, mert megtetszett neki a Született feleségek-beli szerep, ahol is egy jóval fiatalabb fiút csábít el…












Figyelem! Teszteld magad!
Mennyire ismered a Született feleségeket? Most kiderül!
Katt ide! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top