Sztárok

Sztárok párban

Vannak párok, akik összetartoznak tûzön-vízen át. Úgy tûnik, a közös munka, a közös érdeklõdés nagy kerítõ: a sztárok többsége így ismerkedett meg szerelmével... Bizony, vannak olyan hírességek is, akik körül nincsenek hangos botrányok.

Veszekedések, kibékülések, megdöbbentő vallomások, titkok és miegyebek. Ami van? Az a boldogság, a család bővülése, a közös lemez, a fellépések, a tervek és a sikerek.


Deutsch Anita és Kinizsi Ottó


Mindenki emlékszik rá, amikor a Barátok közt szimpatikus szerelmespárja egy régi villamoson utazott a násznéppel az esküvői szertartásra. Persze akkor is voltak jó szándékú emberek, akik görcsös kezekkel kongatták a vészharangot, mondván, túl nagy a korkülönbség kettejük között, „Imi” szinte még kamasz. Rácáfoltak mindenre. Bűbájos kislányuk, Emma Anna január 20-án múlt kétéves, és szüleivel nagy boldogságban él. Nem kérdés, hogy a korkülönbség nem probléma kettejük között.






Eszenyi Enikő és Kamondi Zoltán


Náluk titokzatosabb szerelmespár még nem termett magyar földön. Ha Encinek premierje volt, természetesen megjelent azon a filmrendező, de ott és a bemutatót követő partin is meghúzódott a háttérben. Fotókon sem szerepeltek együtt. A szakma persze tudott kettejük bimbózó kapcsolatáról. A színésznő-rendező sosem volt a rövid kapcsolatok híve. Kaszás Attilával hosszú évekig élt házasságban, a szlovák színésszel, Milan Mikulcíkkal való viszonyát is mint az egyik legstabilabb művészszerelmet emlegették. Nem kérdés, hogy hosszú évekre tervezik kapcsolatukat.






Zoltán Erika és Kátai Róbert


A „meglátni és megszeretni” tipikus esete. 1990-ben találkoztak egy diszkóban, ahol Erika akkor táncolt. Később megnézte egy siófoki koncertjén, autogramot ott kért tőle, és azt a fotót a mai napig őrzi. Néhány hónapos ismeretség után bevallotta akkori férjének, hogy szerelmes lett Kátaiba, és elköltözött. Hét év után házasodtak csak össze, 1997 januárjában, tizedik házassági évfordulójukon újra kimondták a boldogító igent. Amióta ismerik egymást, ugyanazt álmodják. Van egy közös gyerekük, Kátai Zoé Roberta, aki 1997. december 20-án született.






Balássy Betty és Varga Feri


A közönség megütközött hirtelen jött szerelmükön, de ők ma már nemcsak a magánéletben, hanem a munkában is egy párt alkotnak. Ébredni valakiért című albumuk nemrég került a zeneboltok polcaira. Azért igyekszenek szétválasztani a magánéletet és az éneklést. Nézeteltéréseik inkább a szakmai kérdésekből erednek, de gyorsan megoldják őket. Megosztják a feladatokat: Feri az üzletember, Betty a produkcióért felel. Szakmailag sok álmuk van még, amiket apránként próbálnak megvalósítani. A magánéletükben megtalálták azt az embert, akivel le szeretnék élni az életüket.






Rubint Réka és Schobert Norbi


Nyitott könyv az életük. Tudjuk, hogyan lett Norbiból csúfolt dagi gyerekből izmos fitneszguru, és hogy Réka mit ajánl a nők könnyebb életviteléhez. Megismerkedésük hasonlóan energikusan zajlott: az első randevú után egy hónappal Norbi eljegyezte Rékát, és egy évre rá feleségül vette, majd egy újabb év múltán már megérkezett az első gyermekük, Lara, majd őt követte az ifjabb Norbi. Zaklatott életvitelük ellenére boldogok, nem tudják egymás nélkül elképzelni a világot.






Szandi és Bogdán Csaba


A már befutott zenész, Csaba egy iskolai rendezvényen ismerte meg a szárnyait bontogató Szandit, ahol családias vetélkedőn kellett részt venni. Ekkor találkoztak egymással először életükben. Egy év múlva Szandi nyári turnéjához zenekart kerestek, és Berkes Gáborral együtt Csaba is vállalta a felkérést. A próbák alatt hamar kiderült, hogy vonzódnak egymáshoz. A turné ideje alatt minden szabad percet beszélgetéssel töltöttek, a buszban utazva, szünetekben, koncert után órákig bírták szóval. Mivel Szandi és Csaba között tizenhat év korkülönbség van, Csaba gondolni sem mert komolyabb kapcsolatra. Később kiderült, Szandi bezzeg gondolt rá, de nem kapkodták el, hagyták, hogy lassan bontakozzon ki a szerelmük. Három gyermekük született, nyolc éve házasok.






Gombos Edina és Alberto


Edina a TV2 stábjával Havannában és környékén forgatott. Albertóra Kuba legnagyobb szivargyárának üzletében talált rá. Mint mesélte többször: nem lehetett nem észrevenni a jóképű, csinos mulato fiút. Ezután többször is randevúztak, táncoltak a salsa forró ritmusára valamelyik hangulatos havannai bárban, élő zene mellett. Edina másfél hónapra hazajött, gőzerővel dolgozott, majd újra visszatért ebbe a csodálatos, karibi országba. Alberto visszavárta, és azóta egy párként élnek Magyarországon.






Ada és Timo


Ada életét hihetetlenül megváltoztatta a jelentkezés a VIVA TV műsorvezető-válogatására. Beosztották Timo mellé, akit addig csak a képernyőről ismert, és – elmesélése alapján – őszintén szólva nem keltette fel érdeklődését. Össze voltak zárva egy teljes napon át, a nap végére egész jól megbarátkoztak egymással. Később Timo felhívta Adát, menjen vele egy el díjátadásra. A fiatal lány nem maradhatott késő éjszakáig, mert másnap korán kellett felkelnie, a társasággal maradt viszont a barátnője, akit hazaérve felhívott. Timo átvette a telefont, és udvarolni kezdett. A sorsdöntő együttlét a brazil–magyar meccs volt, aminek a második félidejéből már semmit nem láttak. Egy hónap múlva összeköltöztek, és ma már két kisgyermek szülei.






Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán


A Nyomorultak próbáján ismerkedtek meg egymással. Hamar kiderült, hogy vonzódásuk kölcsönös. Azután, hogy Zoli először Dóránál aludt, már csak a ruháiért ment haza. Azóta együtt vannak jóban-rosszban. Az esküvő után már tervezni kezdték, hogy Dóra fiának, Marcinak kis testvére is legyen. Az álmuk nemsokára beteljesül, Dóra ismét anyai örömök elé néz. A közös élet mellett a közös munka is kiválóan megfér egymás mellett: már a második musicallemezükön dolgoznak.







Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top