Sztárok

Hujber, Csányi, Fenyõ Iván…

Sok szexis férfi él kis hazánkban. Elõször is ott a komplett vízilabda-válogatott. Aztán a színészek közül Nagy Ervin és Csányi Sándor, vagy aki maga az õserõ, Cserhalmi György, és még sorolhatnánk. De ki a legszexisebb pasi?

„Megértő és kedves férfira van szükségem. Olyan nagy elvárás ez egy milliomossal szemben?” – nos, igen, a Gábor Zsazsa által megfogalmazott kívánalmak a modern nők esetében olyan további óhajokkal egészültek ki, hogy a kiválasztott legyen jóképű, de legalábbis vonzó, híres, vagy lehetőleg az elit társadalmi körök középpontja. Mindennek persze nem könnyű megfelelni, sőt szinte lehetetlen. Mi váltja ki a vonzalmadat egy híres férfi iránt? Mitől indul be a fantáziád, ki után epekedsz? Rajongsz a szexis sportolókért, színészekért, sztárokért, és tinikorodat feledve még ma is buzgón olvasod róluk a pletykákat. Ismertek, vonzók, nők milliói pályáznak rájuk, kevés sikerrel. Nézd meg, kik is ők pontosan.







futanet.hu
Benedek Tibor

A többszörös olimpiai bajnok vízilabdázó nevét nem csak a sportbarátok ismerik. A már kétszeres büszke apuka élete a családja és a sport körül forog: reggel a tornateremben kezdi a napot, a vízben edz kb. három órát, este pedig egy rövidebb tornatermi és egy hosszabb vízi edzés következik, ami szintén három óra. A versenyekre való felkészülés ideje alatt a közbeeső időszakban pedig előfordul, hogy videón nézik az ellenfeleiket, azaz kb. nyolc óra a vízilabda naponta. Tibor szerencsés famíliába született: azonkívül, hogy családja férfi tagjai kivétel nélkül vonzzák a női tekintetet, egyfajta erővel, belső nyugalommal, intelligenciával és harmóniával is rendelkeznek.



Hujber Ferenc

Hujber Ferenc sokak számára a legszexisebb magyar férfi. A külső és a belső is egyaránt számít, és Feri így is, úgy is tökéletes. Nagyon kedves, jó a humora és piszkosul jóképű. A fiatal színész nagy változáson esett át gyerekkora óta: Feri önmagát nagydarab, nehézkes, hízásra hajlamos, gátlásos fiúként írta le, aki a diszkóban csak a pultot támasztotta. S bár olykor felröppennek olyan hírek is, hogy problémák vannak a feleségével, tűzön-vízen át kitartanak egymás mellett.







Csányi Sándor

Néhány év elegendő volt számára, hogy megalapozza népszerűségét. Előbb a Kontroll, majd a Csak szex és más semmi, majd a Rokonok című mozikban csillogtatta meg színészi tehetségét. A Szabadság, szerelemben Csányi Sándor bebizonyította, nem csak főszereppel lehet igazán kitűnni. Egy mellékszerep is lehet kellően fajsúlyos. Az S.O.S szerelem!-ben ismét a melegszívű magányos férfit alakította, de még jó néhány színpadi szerep maradt ki a felsorolásból. A rendkívül sármos színész nem a macsófigurával hódítja meg a női szíveket, épp ellenkezőleg: intelligens, jó humorú, és magánéletét sem a sajtó előtt éli.








Stohl András


A ma már boldog párkapcsolatban élő, vonzó, mind színészként, mind műsorvezetőként méltán elismert sztárral történő események időnként felrázzák az unalmas mindennapokat. Hol magánéleti problémáiról, hol vadászbaleseteiről hallunk. Most a Tűzvonalban című sorozat forgatásán szenvedett balesetet, elszakadt az Achilles-ina. A sérült Buci hisz abban, hogy nem véletlenül történnek a dolgok, a felvétel alatt nagyon fáradt volt már, rengeteget dolgozott, hiszen a színházi idény is most kezdődik. Stohl szerint nyilván azért történt a baleset, mert pihennie kell egy kicsit. A nyughatatlan sztár nem hagyja el magát, már egy hónap múlva színpadra akar lépni.








Fenyő Iván

Egyik végletből a másikba. A Szabadság, szerelem drámai hőse után Fenyő Iván vérbeli vígjátéki szerepbe bújt: az S.O.S. szerelem! Tomija sok meglepetést tartogatott női rajongói számára. A jóképű fiatal színész az összes hősszerelmest eljátszhatná. Mégsem skatulyázták be, szerencséjére sosem akadt két egyforma szerepe, és sosem mondták még, hogy csak ilyen vagy olyan egyéniség áll jól neki. Iván eredetileg orvos akart lenni, biológia és kémia tagozatos volt. Később Földessy Margit stúdiójába került, majd a Színművészeti Egyetem után meg sem állt Los Angelesig, ahol a Bőrnyakúak című filmben egy katonát játszhatott. A kisfiúsan vonzó színész még keresi az igazit, az biztos, hogy mind a filmvásznon, mind a színpadon érdemes őt megtekinteni.







Kásás Tamás








sulinet.hu
A világ egyik legjobb vizilabdázója ismét Olaszországban játszik egy profi klubban. Rengeteget dolgozik; hétfőtől péntekig napi két edzésen vesz részt, szombatonként meccsen játszik. Az edzések közti szabadidejét pár csapattársával tölti, általában együtt ebédelnek, hétvégeken pedig belenéznek picit az itáliai éjszakába. Kásás Tamás számára nem volt nehéz a sportágválasztás. Édesapja – a szintén világbajnok vízilabdázó, majd vízilabdaedző – nyomdokain haladva már gyerekként megismerkedett az uszoda hangulatával. A „kis” Tomi azonban hamarosan bebizonyította, hogy saját jogán is képes a legnagyobb remények valóra váltására: kétméteres termetével nemcsak a szárazon emelkedett ki az emberek közül, hanem játéktudásával a medencében is. A kétszeres világkupa- és Európa-bajnok, olimpiai aranyérmes vízilabdázónk mára rendkívül sikeres sportkarriert tudhat magáénak. Kásás körül mindig is dongtak a szebbnél szebb nők, ám szerinte a családalapítást nem szabad elkapkodni. Többször is úgy nyilatkozott, hogy nem érzi úgy, hogy bármiről is lemaradt volna. Ha megtalálja az igazit, egy belső hang bizonyára azt mondja majd: itt az idő.

Cserhalmi György








muveszkek.hu
Cserhalmi vonzó volt a kék zubbonyban, magas nyakú pulóverben, fehér vászonnadrágban, de éppolyan vonzó volt a kopott farmerban és a fehér szakadt atlétában is. Olyan férfi, akinek a szemében látszik a kor – talán a tapasztalat, életbölcsesség, azonban vonásai fiatalosak, alakja izmos, erős maradt. Valahogy hihetetlen, hogy ez a végtelenül vonzó férfi már betöltötte az 59. évet. Szóval a vitát félretéve, Cserhalmi szerepelt több Oscar-díjra jelölt és végül díjat nyert filmben is. Szabó István rendezővel forgatott A napfény íze és a Csodálatos Júlia, illetve a Mephisto c. filmekben. Mit lehet még ezenkívül Cserhalmi Györgyről tudni? Nem sokat, ő is azok közé a színészek közé tartozik, akik óvják magánéletüket, és nem lehet az arcukkal, nevükkel pletykalapok címoldalán találkozni. Azért egy-két dolog: van egy leánya, Sára, aki a bölcsészkar filozófia szakán végzett. Szenvedélyes dáliakertész. Kertészkedni kékkúti házának kertjében szokott, ahová a városból menekült, ott él, és a lehető legritkábban jön a fővárosba.

Nagy Ervin


Volt már katonatiszt, költő és transzvesztita, hiszen a színész mindent eljátszik, amire a megrendelése szól. Láthattuk pincérként a Szezon című moziban, majd a jófiú szerepében fotóriporterként tűnt fel a Terézanyuban, majd agresszív ávóssá válik. Nagy Ervin nem tart attól, hogy beskatulyázzák. A Katona József Színház fiatal színésze körül élet van, szerelemszag. Komor vagánysága, szemtelen tekintete a nőket mágnesként vonzza, akik persze tartanak is tőle. Ervin óvatosan bánik a párkapcsolatokkal, úgy gondolja, túl sok olyan férfit és nőt lát, akik idejekorán kötik össze az életüket. Egyébként a jóképű színész visszahúzódik a bulvármédiában való szereplésektől, számára elkeserítő és taszító a valóságshow-k világa.






Kolonics György


Minden idők legeredményesebb magyar kenusa, Kolonics György már megkezdte az ötödik olimpiájára való felkészülést. Koló tizenhárom világbajnoki arany után 1999-ben, az egyesben is próbára tette magát, de akkor a kísérlet nem járt sikerrel. Sydney-ben azután a hullámzó vizen mégis egyesben szerezte újabb olimpiai bajnokságát. Párosban Athénban kellemes meglepetésre az értékes harmadik helyen végeztek, majd 2006-ban, a hazai világbajnokságon a legjobbak voltak. Az elképesztő izmokkal rendelkező kajakos szerint korára hivatkozva már csak visszafelé tud fejlődni, vagy szinten tudja tartani magát. A rendkívül szerény bajnok ugyan már harmincévesen abba akarta hagyni, de most, 35. születésnapja után is rendkívül nagy akarással készül Pekingre, ötödik olimpiai részvételére.







bp22.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top