Sztárok

Jennifer Aniston, a legkelendõbb

A Jóbarátok néhai sztárja úgy tûnik, megunhatatlan, és még mindig a csúcson van. Jennifer Aniston címlapfotóival adják el a legtöbb példányt a legnépszerûbb hetilapok.





A görög származású amerikai színésznő, Jennifer Aniston olyan szépségeket utasított maga mögé a legnagyobb bulvármagazinok eladhatósági versenyében, mint Angelina Jolie, Reese Witherspoon és Katie Holmes.

Akiért megvesszük a magazinokat

Ismét összeállította a legsikeresebb „címlaparcok” listáját az amerikai Forbes magazin. A versenyből győztesen Jennifer Aniston került ki, akinek fotói a kimutatások szerint a legnagyobb vonzerővel bírnak a bulvárra éhes vásárlókra.

Az Audit Bureau of Circulations (mérési szolgáltatást kínáló cég) adatai alapján olyan bulváróriások eladási példányszámát, illetve bevételét vizsgálták fél éven át idén június 30-ig, mint a People, Us Weekly, In Touch Weekly, Life & Style, OK! és a Star magazin.

A biztos siker





Az eredmények azt mutatják, hogy a címlapra került sztárok közül Jennifer Aniston a leginkább vásárlásra ösztönző személyiség. A 38 éves, görög származású színésznő a fent említett hat magazin címlapján pózolva összesen hatszor szerepelt, 5 millió eladott példányszámot „produkálva” a vizsgált időszakban. A színésznő ezzel bebizonyította, hogy a sikerét nem exférjének, Brad Pittnek köszönheti, és egyedül is megállja a helyét a sztárvilágban.

Egyébként Jennifer Anistonnak éppen időben jött a pozitív hír, hiszen a minap hírbe hozták, hogy a nála nyolc évvel fiatalabb Orlando Bloommal flörtölt Cabo San Lucasban, Mexikó partjain egy esküvői ceremónia után. A két szingli színész egyelőre tagadja, hogy szorosabb kapcsolat is kialakult volna közöttük, nyilatkozatuk szerint nagyon jó barátság alakult ki menedzserük esküvőjén.

A helyezettek

• Jennifer ironikus módon éppen exférjét, a Forbes-listán szereplő egyetlen férfi szereplőt, Brad Pittet utasította maga mögé. Így a negyvenen felüli, még mindig szívdöglesztő Brad a második helyet foglalta el.






A Forbes tízes listája

1. Jennifer Aniston
2. Brad Pitt
3. Scarlett Johansson
4. Angelina Jolie
5. Reese Witherspoon
6. Katie Holmes
7. Carrie Underwood
8. Jennifer Hudson
9. Valerie Bertinelli
10. Kelly Ripa

• A dobogó harmadik fokán a fiatal szexszimbólum, Scarlett Johansson áll, megelőzve az utóbbi évek legizgalmasabb szerelmi háromszögének harmadik tagját, az összesítésből még hiányzó Angelina Jolie-t.


• S bár a 25 éves hullócsillag, Britney Spears ugyancsak sokszor szerepelt a fél év alatt címlapon (szám szerint 18-szor), cseppet sem kisimult arca és a fárasztó „leszereplései” hatására meglehetősen kevesen nyúltak a zsebükbe, alig valamivel többen, mint a már unalmassá vált Paris Hiltonért, Lindsay Lohanért vagy Jessica Simpsonért. Úgy tűnik, Hollywood kétes hírű ifjú sztárjai, akik inkább a botrányaik által lettek híresek, mintsem színészi alakításaikkal, határozottan rontották az eladási statisztikákat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top