Sztárok

Egy divatshow-n tért vissza a Spice Girls – fotóval

Bár visszatérõ turnéjuk csak december 2-án indul, az összeállás bejelentése óta elõször Hollywoodban lépett színpadra a Spice Girls.

Először lépett fel a Spice Girls azóta, hogy a lányok bejelentették: újra összeállnak. A fűszeres hölgyek nem is akármilyen eseményen léptek fel, az öt lány a fehérneműiről ismert Victoria’s Secret idei Los Angeles-i divatbemutatóján énekelt el két dalt – egy újat, a Headlinest, és egy régit, a Stop című nótát – a hollywoodi Kodak Theatre-ben.







A Spice Girls korábban különleges szerződést kötött a Victoria’s Secrettel, amelynek értelmében Greatest Hits lemezüket a hivatalos amerikai megjelenés előtt két hónappal már kapni lehet a cég boltjaiban.







A fellépést Geri Halliwell „jó bemelegítés”-nek nevezte a decemberben Kanadában induló világ körüli turné előtt. A színfalak mögött a vörös hajú Spice Girl azt is elmondta, hogy a koncertek „nagyon drámaiak” lesznek. A szőke Emma Bunton is elégedett volt, Baby Spice szerint igazán jól sikerült a minikoncert, a további fellépésekről szólva pedig elmondta, hogy a rajongók az összes régi klasszikust hallani fogják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top