Sztárok

Szekeres Nóri a Sztárfórum vendége volt

A Favorit mûsorvezetõjét hosszú évek óta láthatod a képernyõn. Szekeres Nóra a Sztárfórum vendégeként örömmel választolt a feltett kérdésekre.





Szekers Nóri kéthetente sztárhírekkel és exkluzív interjúkkal szórakoztatja a nézőket a Tv2 sztármagazinjában, a Favoritban. Fiatal kora ellenére Nóri nem ma kezdte a pályát, 9 évesen már a Kölyökidő gyerekműsor egyik szereplője volt. Szabadidejét elsősorban gyermekeivel, kislányával a hétéves Noával és kisfiával, az ötéves Milánnal tölti. A vidám műsorvezető igazán élvezi az anyaságot, nem tud olyan programot mondani, ahol ők ne lennének vele. Az idei utolsó Sztárfórumban Szekeres Nóri mesélt az anyai szerepről és a munkájáról is.


• A vele készült interjút itt olvashatod el! »



 



 


 


 


 


A Kölyökidős évekről


• „Én nagyon szerettem a Kölyökidőt, annak idején mindig néztem, sőt mintha valami kazettátok is megjelent volna Korom Attilával… Vagy nem?…


„DE, anno készült egy ilyen kazetta, amin megmutathattuk énektudásunkat, és Attila szerezte a számokat, énekelt, gitározott, szóval Ő tartotta kézben az egészet. Egyébként most épp a TV2-nél dolgozik Ő is…



• “…Hogyan kerültél bele a Kölyökidő csapatába? Neked megvannak a gyerekkori műsoraid? A gyerekeid megnézik?”


…A gyerekek láttak már kislányként a tévében, mert nyáron épp újra műsorra tűzték egy régi nyári filmünket. Mosolyogtak rajta egyet, aztán inkább játszani hívtak.”



A hivatásról


• “…Sosem akartál színésznő lenni? Milyen tanuló voltál? Gyerekek mellett volt időd egyáltalán tanulni?…”


“…Nagyon jó tanuló voltam az általánosban és a gimiben is, mivel valamit valamiért alapon nyugodott az egész tévé kérdés nálunk a családban. Nekem szállítanom kellett a kitűnő bizonyítványomat, a szüleim cserébe engedtek tévézni….” 




Az anyaságról


• „…Még magad is szinte gyerek voltál, amikor anyuka lettél. Hogyan bírkózol meg a nevelési problémákkal?…”


„Igen, szinte még én is gyerek voltam, de amint megszületett Noa, anyuka lettem és én nagyon jó anyukája szerettem volna lenni az én pici lányomnak, tehát ugyanúgy, mint más szülő én is elkezdtem könyveket bújni, majd azoknak egy részét a sarokba dobni-totál ellentmondott egyik a másiknak- és az ösztöneimre támaszkodni. Úgy érzem jó nevelést kaptam a szüleimtől, tehát a példa adott volt, persze ez nem jelenti, hogy nincsenek dolgok, amit másképp csinálok…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top