Sztárok

Szomorú tragédiák a sztárcsaládokban

Még a legnagyobb sztárok életében is lehetnek olyan momentumok, amelyeket szívesen kitörölnének az emlékezetükbõl. Charlize Theron például azzal a tudattal él, hogy édesanyja lelõtte az erõszakos férjét.

Nem sokan tudják, hogy az Oscar-díjas Halle Berry még csecsemő volt, amikor az apja elhagyta a családot. Amikor Halle tízéves lett, az édesanyja hazahívta a férfit, mondván: „A gyerekeknek szükségük van az apjukra.” A családegyesítés azonban rövidesen rémálommá változott, mivel Jerome nemcsak a feleségét verte rendszeresen, de Halle testvérét is. „Életem legrosszabb éve volt. Nem tudtam mit tenni, emiatt ma is bűntudat gyötör” – mesélte a gyönyörű színésznő.








Halle Berry

Charlize Theron édesanyja is megszenvedte férje erőszakos és iszákos természetét. A később szintén Oscar-díjjal jutalmazott színésznő tizenöt éves volt, amikor a férfi egyik este részegen tért haza, és szokás szerint „elő akarta venni” a családot. Az anya ekkor – a lánya és a saját életét féltve – pisztolyt ragadott, és lelőtte a férfit. Charlie-t megviselték az események, és ma harcol a családon belüli erőszak ellen.








Charlize Theron

Woody Harrelson alig múlt hétéves, amikor az édesapját gyilkosság vádjával letartóztatták, mert lelőtt egy texasi üzletembert. Később, amikor már főiskolás volt, Charlest ismét lecsukták, ezúttal egy bíró megölése miatt. A Harrelson apuka a második gyilkosságot tagadta, és állítólag a Született gyilkosok sztárja, Woody is hitt az ártatlanságában.








Woody Harrelson

(Hirado.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top