Sztárok

Kispapa lett az örök agglegénynek hitt sztár!

Matthew McConaughey barátnõje, Camila Alves gyermeket vár. A brazil modell már a harmadik hónapban jár a színész weboldalán tett nyilatkozata szerint.

Matthew McConaughey és brazil kedvese, Camila Alves több mint egy éve találkoztak, és azóta elválaszthatatlanok. Fél év múlva pedig már egy mini-McConaughey is összeköti majd őket. A hírt a 38 éves színész jelentette be hivatalos honlapján. Elmondta még, hogy mindketten nagyon boldogok, hisz már régen szerettek volna szülőkké válni. Megkért mindenkit, hogy drukkoljanak nekik, és imádkozzanak minden este a gyerek egészségéért. „Nagyon egészséges és élénk benyomást kelt” – olvasható a honlapon. McConaughey szerint ő és barátnője teljesen el van ragadtatva „a teremtés eme csodájától és Isten ajándékától”.








Camila Alves és Matthew McConaughey

Mattnek ez a kicsi lesz az első gyermeke. A színésznek korábban olyan hölgyekkel volt kapcsolata, mint Sandra Bullock vagy Penélope Cruz – sőt még Lance Armstronggal is hírbe hozták. 2006 novemberében egy interjú során így nyilatkozott a biciklistáról, amikor megkérdezték, hogy több volt-e köztük barátságnál: „Megpróbáltuk, de nem ment nekünk.”







Tavasszal érkezik a Bolondok aranya. A moziban ismét együtt látható Kate Hudsonnel, akivel legutóbb a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című filmet forgatta. Akkor annyira meggyőzően alakították a szerelmeseket, hogy hónapokig jártak a magánéletben is. Ezért most is felröppentek a pletykák, hogy felmelegítették egykori kapcsolatukat. Ám ők már csak barátok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top