Sztárok

Újabb szakítás az exmegasztárosok között?

Azelõtt folyton egymásról beszéltek, közösen léptek fel. Pély Barnát, a United frontemberét már hiába kérdezik szerelmérõl, Galambos Dorináról. Szakítás van a sejtelmes hallgatás mögött?

– Nem jelenek meg Dorinával! Teljesen különválasztottuk a szakmai dolgainkat, ezért nem is akarok kettőnkről nyilatkozni – jelentette ki szűkszavúan a zenész a Borsnak. Pély Barna és az exmegasztáros Galambos Dorina úgy döntöttek, ezentúl szétválasztják karrierjüket: a sajtóban már nem kívánnak egy párt alkotni, hallgatnak szerelmükről, pedig volt idő, amikor kapcsolatuktól volt zajos a hazai bulvársajtó. Barnáék vélhetően nem akarnak Korda Gyurihoz és Balázs Klárihoz hasonlítani, akik nemcsak a magánéletben, hanem a színpadon is elválaszthatatlanok.








Galambos Dorina és Pély Barnabás

Pély nem csak Dorinával kapcsolatban újított. A zenész és együttese hátat fordított a lemeziparnak, és virtuális albummal rukkolt elő. A United azt szeretné, ha mindenki hozzájuthatna a friss anyaghoz, ezért letölthetővé tették dalaikat. 
– Nem látjuk indokoltnak, hogy ennyire magas legyen egy-egy album ára, ezért mi új utat kerestünk. A munka nagy része otthon készült a saját stúdióinkban. Azt hiszem, ez volt az egyik legnyugodtabb lemezfelvételünk, ami talán a dalokon is érezhető – mondta Pély Barnabás. (Bors)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top