Sztárok

Angelina Jolie túlképezte magát

Zsenge fiatalkorában Angelina Jolie korántsem a színészi pályáról ábrándozott, hanem valami egészen különös foglalkozást szemelt ki magának. Az Oscar-díjjal is jutalmazott színésznő úgy gondolta, a halottakra nagy hatással lenne.

Nem mindegyik befutott színésznő álmodozott vörös szőnyegről és aranyszobrocska átvételéről egy előkelő gála keretében, Angelina Jolie egészen más pályát képzelt el magának.

A Wanted című thriller főszereplője temetkezési vállalkozó, illetve temetésszervező szeretett volna lenni – pedig ez még jóval a Sírhant művek divatossá válása előtt történt. A ma már többgyermekes anyuka még az első lépéseket is megtette, még egy szakképzésre is beiratkozott, igaz, csak levelezőn.

– Amikor először vettem részt temetésen, azt gondoltam, hogy nem emlékeztek meg kellőképpen az elhunytról, és úgy éreztem, hogy ez nekem jobban menne. Többet akartam megtudni minderről, és amint hazaértem, rögtön beiratkoztam egy távoktató temetkezési tanfolyamra, és el is végeztem.

Ez a morbid kíváncsiság talán megmagyarázza, hogy miért is hordta a szép színésznő és volt férje, Billy Bob Thornton a nyakába akasztva egy fiolában egymás vérét.

Angelina Brad Pitt oldalán alaposan megszelídült, most már csak a gyerekek érdeklik. Az áldott állapotban lévő színésznő és párja nyárra tervezik várva várt esküvőjüket. A tervek szerint a nagy napon fogják megtartani a kis Shiloh harmadik és Angelina harmincharmadik születésnapját is. (NLC, UIP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top