Sztárok

Gwen Stefani rosszul viseli a várandósságot

Vannak, akik a várandósság alatt érzik a legjobban magukat, vannak azonban olyanok is, akiket szörnyű módon megvisel a terhesség.

Hiába igyekezett Gwen Stefani eltitkolni rosszulléteit, a lesifotósok ellen ő sem tehet semmit. A róla készült képek azt bizonyítják, nincs éppen a legjobb formájában. Férje, Gavin Rossdale elárulta, hogy a törékeny énekesnő a terhességgel együtt járó mindenféle gonddal és bajjal küszködik.

„Főleg az első időben nagyon nehéz volt neki, szörnyen érezte magát, állandóan fáradt volt, és szabályosan szenvedett, ráadásul mindig olyan lehangolt volt. Nem elég, hogy az állapota miatt rosszul érezte magát testileg, a sajtóorgánumok pletykái folyamatosan kikezdték lelkileg” – mondta az aggódó férj.

A harmadik trimeszterre Gwen, akinek az előző gyermekével való terhessége problémamentesen zajlott, viszonylag jobban van. Mégis úgy tűnik, nem hagy magának időt arra, hogy élvezze a most már valóban áldott állapotot. Ehelyett folyamatosan azon töri a fejét, hogyan fogja visszanyerni az alakját a szülés után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top