Sztárok

Heidi Klum varratott magára!

Bár sebészkés alá még nem feküdt a német szupermodell élettársa, Seal kedvéért, a tetoválótű ellen nem volt kifogása. Párjához fűződő mély érzelmeinek jeleként egy arasznyi mintát varratott a jobb alkarjára.

Miután többször olvashattunk már arról, hogy Heidi Klum egyes testrészeit mennyi pénzre biztosíttatta, azt gondolhatjuk, hogy ezzel a tetoválással önmaga értékét rontotta. A 35 esztendős szupersztár azonban csak nevet ezen, hiszen kegyeiért odáig és vissza vannak a német pletykalapok, és szinte nincs is olyan év, amikor ne kötne új reklámszerződést, és ne válna valamelyik nagy márka arcává.

Ő már megengedheti ezt a luxust magának, egyrészt a szakmában elért sikerei, másrészt az életkorára való tekintettel. A fiatal modell lányokat azonban óvva inti attól, hogy valami hasonlót bevállaljanak. Az alkarján látható cifra motívumból egyébként Seal neve olvasható ki. E mellett három csillagocska látható, melyekben gyermekeik nevének kezdőbetűit tetováltatta a modell.

És mi lesz akkor, ha valamiért mégsem maradnak együtt életük végéig? Erre is volt már példa a sztárvilágban. Hiszen ki ne ismerné például Johnny Depp „Wino Forever” tetoválását, amely eredetileg „Winona Forever” volt?

Angelina Jolie sárkányos tetoválására fölött második férje, Billy Bob Thorton neve díszelgett. Mára mindkettő halovány emlék, Angelina pedig saját bevallása szerint soha többé nem lesz olyan ostoba, hogy egy férfi nevét varrassa magára. Reméljük, Heidi nem kerül hasonló szituációba!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top