Sztárok

Kate Moss elhagyta a haját

Kate Moss szupermodell rákvörös lett egy német bemutatón, ahol a vörös szőnyegen vonulva kihullott egy hajbetoldása.

A szupermodellt még az ág is húzza. Nem elég, hogy ismét több lesifotósnak sikerült lencsevégre kapnia, amikor részegen dorbézolt, Kate Moss most újabb kellemetlen botrányba keveredett. A topmodell rákvörös lett egy német bemutatón, ahol a vörös szőnyegen vonulva kihullott egy hajbetoldása.

A fotósok lefényképezték a földön fekvő elvesztett tincseket, majd pózoltak velük, jelentette a Sunday Telegraph című brit vasárnapi lap internetes kiadása.

A 34 éves sztár legújabb parfümkreációjának, a Velvet Hournak a nyilvános bemutatójáról távozott éppen a berlini Watergate klubból egy fekete miniruhában, amikor elhagyta frizurája egy darabját. A „stresszes” esemény után Moss és barátja, Jamie Hince, a The Kills együttes gitárosa Mallorcára repültek, hogy kipihenjék a megpróbáltatásokat.

A modell az utóbbi időben állítólag ƒ„túlhajtotta” magát, ezért legújabb Topshop ruhakollekciójának bemutatása után a cég vezetője, Philip Green döntött úgy, hogy befizeti Mosst egy luxusvakációra. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top