Sztárok

Ikonokat avatunk

Új köntösbe öltöztetik a Tankcsapda, a Neoton és az LGT dalait idén nyáron a Balaton partján.

A magyar Music Television (MTV) három zenekart, a Tankcsapdát, a Neotont és az LGT-t ugyanis MTV Iconná avatja a siófoki Coke Clubban három különleges előadás során.

Tankcsapda, az LGT és a Neoton dalait ismert hazai előadók tolmácsolásában hallhatja majd a közönség. A fellépők listája a Zanzibártól és a Sugarloaftól kezdve Kozma Orsin, Bocskor Bíborkán és Kovács Katin át egészen Lovasi Andrásig terjed: többek közt ők éneklik majd a három ikon dalait. A koncertekről a magyar MTV Icon címmel koncertfilmeket készít, amelyet a Music Television sugároz majd. A csatorna nyáron többször is megismétli az ikonokról szóló dokumentumfilmeket és a koncertfelvételeket.

A magyar MTV ezzel az Amerikában már hatalmas sikert arató MTV Icon sorozatot hozza el a tévénézőknek, és azoknak is, akik élőben szeretnék élvezni a legnagyobb hazai sztárok slágereit, teljesen egyedi feldolgozásokban. Az Egyesült Államokban Janet Jackson, az Aerosmith, a Metallica és a The Cure dalait dolgozták át és énekelték el a nagy érdeklődésre számot tartó koncerteken olyan előadók, mint Pink, Shakira, Kid Rock, Avril Lavigne, Snoop Dogg, a Limp Bizkit vagy a Korn. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top