Sztárok

Jennifer Love Hewitt természetfeletti képességekkel bír?

Jennifer Love Hewitt egyre mélyebb ismeretekkel bír a természetfeletti erőkről és a látnoki képességekről. Persze nem csoda, hogy a Garfield-film gyönyörű színésznője gyakran álmodik halottakkal.

A tavalyi év egyik legnépszerűbb tévésorozatában, a Szellemekkel suttogóban – amely számtalan díjat és néhány Emmy-jelölést is kapott – a gyönyörű Jennifer Love Hewitt által alakított Melinda képes kommunikálni az itt rekedt szellemekkel. 

A Szellemekkel suttogó és Melinda Gordon 22 vadonatúj epizóddal hamarosan visszatér a képernyőre. A gyönyörű médium nem bűnügyek után nyomoz, hanem ,,hétköznapi” eseteket tár fel. Teheti ezt azért, mert képes kommunikálni az itt rekedt szellemekkel. Melinda megpróbál segíteni az őt felkereső kóbor lelkeknek a földön befejezetlenül maradt ügyeik elintézésében, hogy végül megbékélve távozhassanak. Az egymástól független eseteket bemutató sorozat 22 részt hoz a misztika iránt fogékonyak számára.

A különleges képességekkel megáldott szépségnek bizony nincs könnyű dolga: van, hogy kifejezetten ijesztő szellemek keresik fel, van, hogy néha kisebb csetlések-botlások után képes csak ráérezni a kóbor lélek érzéseire. Az epizódok valós eseményeket dolgoznak fel. A legtöbb történet Amerika egyik legismertebb médiumával, James Van Praaghgal esett meg, aki egyébként a sorozat producere is egyben.

A második évadban Delia Banks (az Emmy- és Golden Globe-nyertes Camryn Manheim) személyében Melinda szert tesz egy új barátnőre, aki előtt eleinte vonakodik feltárni különleges képességét. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top