Sztárok

Denise Richards lányai terápián

Válás, a gyermekfelügyeleti jog fölötti vita, marakodás. Azért, hogy Denise Richard és Charlie Sheen lányai lelki sérülés nélkül megússzák szüleik válását, szakember segít nekik.
Denise Richards és lányai
Denise Richards és lányai

Talán magának Denise Richardsnak is szüksége lenne egy pszichológussal való rendszeres beszélgetésre, ő azonban elsősorban a lányai miatt aggódik. Attól fél, hogy a 4 éves Sam és a 3 éves Lola nem tudják megfelelően feldolgozni Charlie Sheentől való, vitákkal tarkított különválását, és a lányoknak emiatt számos problémájuk lehet a későbbiekben.

A színésznő sajtószóvivője megerősítette a hírt, mely szerint a kislányok szakembertől kapnak segítséget, és ezt nem szeretnék eltitkolni. „A gyermekeim terapeutához járnak. Ez a szomorú valóság, de szükségük van erre” – nyilatkozta a színésznő.

A kérdés már csak az, hogy Denise és Charlie miért nem hagyják már abba a mások számára is egyre inkább idegőrlő vitát? 2005 óta igazán dűlőre juthattak volna egymással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top