Sztárok

Harmincévesen nyugdíjba megy?!

Alicia Keys azt tervezi, hogy kereken harmincesztendősen nyugdíjba vonul, hogy élete hátralevő részében gondtalanul utazgathasson keresztül-kasul a világban.

A 27 éves R&B énekesnőnek gyakran elege van az őt körülvevő hírnév terheiből, éppen ezért 2006-ban egy rövid időre vissza is vonult a nyilvánosság elől. Akkor Egyiptomba ment, hogy kikapcsolódjon, és újra feltöltődjön energiával. Keys azt reméli, hogy az elkövetkező pár évben búcsút tud majd mondani a szórakoztatóiparnak, és utána láblógatva élvezheti az életet.

„Jelen pillanatban keményen dolgozom, hogy a jövőben mindentől függetlenül az én döntésem lehessen, mikor vonulok vissza. Nagyon szívesen beutaznám az egész világot, és szeretném, hogy akkor és ott maradhassak, ahol és amikor jólesik, ahelyett, hogy állandóan tovább kelljen állnom. Szeretném felfedezni és megismerni a különböző kultúrákat.”

Az viszont bizonyos, hogy az énekesnő rajongói nem engedik majd el kedvencüket ilyen könnyen, a szakmáról nem is beszélve. Alicia legutóbb június végén gyűjtött be egy újabb elismerést: az egyik amerikai televízióadó (Black Entertainment Television – BET) gáláján a legjobb afroamerikai R&B énekesnőnek járó díjat vehette át.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top